Новини

07 Травня, 2019 р., 13:39
   Під час позачергового засідання виконавчого комітету Рівненської сільської ради члени виконкому затвердили перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
03 Травня, 2019 р., 14:44
  Ось і розпочався сезон весіль, саме сьогодні,  3 травня, відбулася святкова реєстрація шлюбу Миколи Величка та Оксани Хомічук. Два закоханих серця з’єднали свої долі  у щасливу та міцну родину. Державну реєстрацію шлюбу провела секретар Рівненської сільської ради Наталія Кондратюк, яка  побажала новоствореній сім'ї щасливого подружнього життя. Молоде подружжя також прийшли привітати батьки, рідні та друзі.    Вітаємо молодят! Та бажаємо світлої життєвої дороги, частих відвідин лелеки та теплого і затишного домашнього вогника!
02 Травня, 2019 р., 14:46
        Шановні жителі громади! Прошу Вас долучитись до ІІ етапу онлайн-опитування населення  і заповнити анкету на сайті Рівненської ОТГ в розділі «Стратегія розвитку»  та подати пропозиції щодо перспектив розвитку до 1 червня 2019 року. ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ ОНЛАЙН
02 Травня, 2019 р., 13:56
   Вже вдруге у Рівненській ОТГ відбувся етнографічний фестиваль «Надбужанська писанка». Цьогоріч писанка покотилась понад Бугом і на третій день Великодня, зупинилася у мальовничому Забужжі. Учасники та гості свята мали змогу помилуватись чудовими витворами народних умільців, майстерність яких вдосконалюється з кожним роком. Великодні столи презентувались від кожного старостинства. Всього у конкурсі «Надбужанська писанка» зареєструвались і взяли участь 26 майстрів – писанкарів, з них 12 – діти до 15 років.
26 Квітня, 2019 р., 14:10
   Урок пам’яті «Чорнобиль не має минулого часу» відбувся у бібліотеці с.Рівне. Завідувач бібліотекою Галина Сюмак ознайомила присутніх із подіями 33-літньої давності. Чорнобильська трагедія стала найстрашнішою катастрофою, у ліквідації якої брало участь більше 600 тисяч учасників. Кількість жертв точно не встановлено.  
24 Квітня, 2019 р., 16:09
    Сьогодні на позачерговій сесії Рівненської сільської ради депутати внесли зміни до бюджету сільської ради на 2019 рік, а саме було виділено кошти на:
23 Квітня, 2019 р., 14:38
   «Якщо ти не пам’ятаєш своєї історії, мабудь, ти не вартий свого майбутнього». Так сказав один стародавній історик.Учні Рівненського ліцею з повагою ставляться до свого минулого. Сьогодні одинадцятикласники разом з класним керівником Максимук Л. В. упорядковували братську могилу на сільському кладовищі. Нехай пам`ять про захисників ніколи не стирається і не заростає бур’янами ...  
19 Квітня, 2019 р., 14:44
   Вже майже місяць на території Рівненської ОТГ  триває акція "за чисте довкілля" до якої долучилися й жителі Гущанського старостинського округу  В рамках акції прибираються установи, вулиці, дороги памятники, кладовища та ін. Вже відбулись спільні прибирання території Свято-Преображенської церкви с.Гуща, кладовищ с.Вишнівка та с.Гуща. Комунальним підприємством Рівненської сіільської ради спільно з жителями с.Підлісся відбувається розчищення території під спортивний та ігровий майданчики. Жителі с.Вишнівка самостійно очистили від чагарників місце під ігровий майданчик.      А вчора, до акції долучились наймолодші жителі старостинства. Традиційно за їх участю проведено збір сміття по центральних вулицях населених пунктів та дорогах від с.Миловань до с.Підлісся. Цей виховний захід є надзвичайно важливим для підростаючого покоління, адже самостійно створена "чистота", є найбільш цінною та шанованою. Велика вдячність усім учасникам акції.
09 Квітня, 2019 р., 16:11
 Сільський голова Володимир Крижук провів засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Рівненської ОТГ. Загалом було розглянуто заяви 19 громадян. Із них 17 заяв – схвалено, а 2 заяви - відправлено на доопрацювання. Розглядаючи подані заяви, члени Комісії ретельно вивчали всі обставин зазначені у зверненнях. За наслідками обговорення вирішено виділити кошти з місцевого бюджету у сумі 61 500 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь