Новини

28 Грудня, 2018 р., 11:58
  Сьогодні у дитячих садочках та школах нашої громади проходять новорічні ранки. Цікава програма, веселі конкурси, позитивний настрій, дружня атмосфера чекає на кожного. Діти із задоволенням граються з казковими героями, співають, танцюють, веселяться. А в кінці свята всі отримають новорічні подарунки, кошти на придбання яких було виділено з бюджету Рівненської сільської ради.
27 Грудня, 2018 р., 12:54
        Комунальне господарство «Рівне» придбало новий міні-трактор марки DW 244 DC у комплекті із щіткою та лійкою. За допомогою придбаного транспортного засобу  проводитимуться роботи з вивезення твердих побутових відходів від населення та організацій, прибирання доріг та пішохідних доріжок, посипання доріг у зимовий період, виконуватимуться й інші види робіт.           Таким чином, у поточному році матеріально-технічна база КГ «Рівне» оновилась. Влітку була придбана косарка, щепоріз, а тепер ще й міні-трактор.
26 Грудня, 2018 р., 15:35
     У рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції  «Я  МАЮ ПРАВО», секретар ради Наталія Кондратюк розповіла соціальним робітникам Територіального центру соціального обслуговування населення по Рівненській сільській раді Ларисі Кудан та Валентині Пархомук про права громадян, надала рекомендації щодо захисту їх прав за найбільш актуальними напрямами.
21 Грудня, 2018 р., 10:30
      Рівненська сільська рада придбала новий екскаватор навантажувач для потреб громади, вартість якого  становить 953 тис. грн.  Спецтехніку придбано за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
20 Грудня, 2018 р., 18:34
 Сьогодні відбулось друге пленарне засідання чергової 40 сесії Рівненської сільської ради, на якій було розглянуто ряд важливих для громади питань.
19 Грудня, 2018 р., 21:10
  Сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестування та міжнародного співробітництва на якій депутати обговорили питання згідно порядку денного.
19 Грудня, 2018 р., 13:29
    19  грудня, в день Святого Миколая, відбулися святкові заходи у садочках та школах нашої громади. Діти з нетерпінням чекали на цей особливий день, адже саме сьогодні здійснюються всі їхні мрії та бажання.
13 Грудня, 2018 р., 17:36
         Сьогодні повторно відбулась нарада з працівниками ФАПів та амбулаторій громади. Обговорювались питання щодо співфінансування та збереження ФАПів на території Рівненської громади.
12 Грудня, 2018 р., 16:03
   Сьогодні на черговій 40 сесії Рівненської сільської ради депутати затвердили лише порядок денний.     
11 Грудня, 2018 р., 11:22
  З нагоди Дня місцевого самоврядування, 7 грудня, в Будинку культури села Рівне відбулися святкові заходи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь