Новини

17 Травня, 2019 р., 21:55
 Напередодні жителі села звернулись до сільського голови Володимира Крижука з клопотанням ініціювати проведення зборів у с. Столинські Смоляри, на які обов’язково запросити головного землевпорядника, юриста сільської ради, в.о. старости та депутатів старостинства. Головним хвилюючим питанням зазначеним у клопотанні було визначення меж пасовища та вирішення питання напування ВРХ на пасовищі.
17 Травня, 2019 р., 19:42
  Під девізом: «Бути здоровим - здорово!» дітвора Столинсько-Смолярського ДНЗ разом з інструктором фізичного виховання Віталієм Войтовичем та завідувачем Іриною Скибою провели оздоровчу прогулянку до лісу. Мета даного заходу полягала у забезпеченні активного відпочинку дітей на свіжому повітрі, виховання у маленьких фізкультурників кмітливості, спритності, спостережливості та дружелюбності. Дітлахи набралися сил і поговорити про важливість здоров’я у нашому житті.     Юні мандрівники пригадували правила поведінки під час прогулянки і з активністю брали участь в рухливих іграх та розвагах на свіжому повітрі.       На згадку про сьогоднішню прогулянку всі дружно склали «золоті правила здоров'я», яких повинні дотримуватись всі діти, щоб бути здоровими.
17 Травня, 2019 р., 12:50
   Вчора відбулось чергове засідання Молодіжної ради Рівненської ОТГ. На порядку денному були питання щодо включення до складу ради 5 представників молоді громади, обговорення та схвалення логотипу Молодіжної ради та Положення про консультативно-дорадчий орган (Молодіжну раду) і делегування представника – голови Молодіжної ради Станіслава Смолярчука до складу Молодіжної ради при Волинській ОДА.    Члени ради обговорили основні напрямки своєї діяльності та висловили бажання тісно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, долучаючись до розробки Стратегії розвитку громади та інших нормативно-правових актів направлених на покращення добробуту населення та розвиток громади. Адже врахування думки молоді під час формування та реалізації молодіжної політики є важливим для жителів громади.   Було узгоджено проект рішення «Про  затвердження складу  молодіжного консультативно-дорадчого органу (Молодіжної ради) при Рівненській сільській раді», який буде внесено на розгляд чергової сесії сільської ради.
17 Травня, 2019 р., 09:14
   Вчора, 16 травня, у ФАПі с.Рівне проводилась безкоштовна вакцинація від кору, краснухи, паротиту. Про необхідність вакцинації, її ефективність, протипоказання та на інші характерні питання відповіла Любов Лесь, сімейний лікар Гущанської амбулаторії.
16 Травня, 2019 р., 14:25
   Щороку в третій четвер травня ми відзначаємо День вишиванки. Одягнули сьогодні  вишиванку школярі, педагоги й працівники установ Рівненської громади для того, щоб ще раз нагадати про єдність нашого краю та української культури.    Вишиванка є одним із головних символів нашої культури, яка поєднує українців - працьовитих, красивих та сильних.     Напередодні свята під час проходження акції "Вишиванка дітям зони АТО" у Рівненському ліцей було зібрано та відправлено  в організацію Волонтерська сотня Доброволя міста Авдіївка 8 вишиванок для дітей Донеччини та Луганщини.
13 Травня, 2019 р., 17:33
  Голова ради Володимир Крижук видав розпорядження  «Про скликання  чергової 44 сесії Рівненської сільської ради», яка відбудеться 22 травня о 14.00 год. в будинку культури с.Рівне.
12 Травня, 2019 р., 19:24
   Сьогодні відбулось урочисте відкриття волейбольного майданчика із штучним покриттям у с.Старовойтове. З нагоди такого спортивного дійства зібралось багато жителів села і, звісно, завітало чимало гостей.          
08 Травня, 2019 р., 16:31
   Сьогодні в Рівненському ліцеї насичений день. З самого ранку проведено навчальну евакуацію учнів і персоналу школи. Запрошені працівники пожежної частини с. Старовойтове, провели цікаве заняття з учнями закладу, пояснили дітям причини виникнення пожеж в побуті та як їх уникнути. Рятівники навчали правильному алгоритму дій при виявленні пожежі або коли вона застала дітей у приміщенні. Провели інструктаж і практичне заняття по використанню вогнегасників.    Насичений день в Рівненському ліцеї завершився зустріччю з працівниками поліції Любомльського району, яка проходила в рамках тижня безпеки дорожнього руху. Лейтенант поліції проінформувала дітей про правила дорожнього руху, обов’язок їх виконання і наслідки порушення.   Про це йдеться на Facebook-сторінці Рівненського ліцею.
08 Травня, 2019 р., 09:23

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь