Новини

19 Лютого, 2019 р., 17:42
    Сьогодні відбулося засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Рівненської ОТГ.
19 Лютого, 2019 р., 11:42
       ХІХ  Міжнародний турнір по волейболу на кубок депутата обласної ради Юрія Гупала відбувся в спортивному залі Рівненського ліцею. Участь у турнірі взяли шість команд: «Олютранс» - м. Луцьк, с. Дорогуськ - республіки Польща та чотири команди від старостинств Рівенської ОТГ (с. Гуща, с. Рівне, с. Забужжя, с. Рогові-Смоляри).     Після жеребкування, яке провів головний суддя турнір Павло Оксентюк, команди вишикувались на урочисте відкриття. Завідуючий сектором молоді, дозвілля, спорту та туризму Дмитро Маляс ознайомив команди з порядком проведення турніру. Після цього дружно учасники змагань і глядачі заспівали Гімн України.  
18 Лютого, 2019 р., 14:21
   Творчий звіт художніх колективів на тему «З Тарасовим словом вставала з колін Україна» відбувся 15 лютого у Забузькому СБК.    Концертна програма розпочалась із прологу «І мертвим, і живим» за творами Т.Г. Шевченка. Далі естафету перейняв хор, який майстерно виконав пісні «Слава козацька» та «Чи ти чув миленький».  
14 Лютого, 2019 р., 16:56
   Для запобігання виникненню пожеж у житлових будинках, співробітниками Любомльського РВ УДСНС України у Волинській області було проведено роз’яснювальну роботу серед населення громади. Під час бесід із громадянами, рятувальники надавали корисні поради та рекомендації, як можна значно зменшити ризик виникнення пожеж у помешканнях. 
13 Лютого, 2019 р., 18:59
   Сьогодні, 13 лютого, під головуванням сільського голови Володимира Крижука відбулась 41 сесія Рівненської сільської ради в роботі якої взяли участь 20 депутатів.
12 Лютого, 2019 р., 17:48
  У ході підготовки до чергової 41 сесії Рівненської сільської ради відбулось засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестування та міжнародного співробітництва. Учасники засідання детально обговорили  звіт про виконання сільського бюджету за 2018 рік, який представила начальник відділу фінансово-бухгалтерського обліку та звітності Світлана Стець.  
12 Лютого, 2019 р., 17:40
   Сьогодні з робочим візитом у Рівненську громаду завітав Ігор Гузь із представниками своєї команди. Під час зустрічі народний депутат представив звіт за четвертий рік роботи та було обговорено питання щодо розвитку громади. Нардеп повідомив, що планує організувати зустріч освітян округу з представниками Міністерства освіти і науки України  в місті Володимир-Волинський.     Ігор Гузь зауважив, що завжди відкритий до співпраці та має наміри відвідати кожен населений пункт Рівненської громади, щоб люди могли донести свої проблеми та пропозиції до влади на всіх рівнях.   Всі присутні мали змогу задати питання народному обранцю, на які отримали вичерпні відповіді.
11 Лютого, 2019 р., 17:04
 Відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, планування території, будівництва, ЖКГ, сільського господарства, екології та благоустрою.    В порядок денний було включено проекти рішень щодо: надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічних документацій; затвердження переліку доріг в новій редакції; ставок  земельного податку в новій редакції; вилучення земельних ділянок, тощо.      Депутати детально розглянули ряд проектів рішень, надали рекомендації щодо внесення їх на розгляд чергової 41 сесії Рівненської сільської ради.  
08 Лютого, 2019 р., 15:52
   Сьогодні в с.Полапи відбувся виїзний прийом громадян заступником сільського голови Оленою Пасаман та провідним спеціалістом відділу з питань земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Олександром Пашинським.    Керівники установ старостинства та депутати сільської ради обговорили проблемні питання і визначили ряд завдань, які потребують першочергового вирішення та побували в місцевих ФАПах в яких продовжуються ремонтні роботи.
07 Лютого, 2019 р., 17:05
 Працівники Любомльської філії Волинського обласного центру зайнятості за участю директора обласного ЦЗ Романа Романюка провели презентацію проекту «Успішна громада» у Рівненському будинку культури. На захід запрошувались роботодавці громади, представники  бізнесу, підприємці, депутати, працівники виконавчого апарату ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь