Новини

03 Квітня, 2019 р., 17:56
   Після капітального ремонту Рівненський будинок культури відчинив свої двері ще у грудні 2017 року. Враховуючи, що у громаді було багато інших питань, які потребували негайного вирішення, то до облаштування сцени повернулись лише у 2019 році. І з бюджету сільської ради депутати виділили кошти у сумі 90 тис. грн.  Вже сьогодні просторе приміщення сільського клубу прикрашає сценічний костюм, який виготовлений в одному стилі зі шторами усіх вікон закладу, що підкреслює сучасний інтер’єр і створює затишну атмосферу будинку культури.    У перспективі – проведення ремонтних робіт Полапівського та Забузького будинків культури та ін.
03 Квітня, 2019 р., 17:45
    2 квітня Рівненський сільський голова Володимир Крижук, заступник Олена Пасаман спільно з директором КНП «Центр ПМД Любомльської районної ради» Тетяною Васенько і головною медичною сестрою Уляною Харченко здійснили об’їзд  ФАПів, розташованих на територіях Гущанського, Забузького та Столинсько-Смолярського старостинських округів.      Відповідно до  сільської Програми підтримки медичних закладів практично у кожному з них  у 2018 році було проведено частковий ремонт приміщень. А це: заміна вікон у кількох кабінетах, перемуровування грубок та заміна дверей і підлоги в окремих із них з метою забезпечення комфортних умов працівникам та жителям громади, які звертаються за допомогою.  
01 Квітня, 2019 р., 12:33
   З 1 квітня 2019 року в Україні збільшується допомога багатодітним сім’ям. Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 грн. Виплати здійснюватимуться до тих пір, поки дитині не виповниться 6 років.    Доплата стосується не лише тих, хто народив чи народить дитину цьогоріч. Кожна сім’я, яка має посвідчення багатодітної, має змогу з 1 квітня оформити додаткову допомогу на дитину. Якщо в родині четверо дітей, двом з яких ще немає 6-ти років, держава виплатить на кожну з них по 1 700 грн. Це додатково до щомісячних 860 грн. допомоги при народженні дитини.  
28 Березня, 2019 р., 16:22
   На весняних канікулах щорічно проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької  книги. В рамках проведення тижня дитячого читання в усіх бібліотеках КЗ «Центр КДСТ» Рівненської сільської ради відбувся літературний конкурс «Лідер читання» (серед учнів 7 класу).    Вчора, 27 березня, в бібліотеці с. Гуща про свої улюблені книги розповіли семикласники Гущанського ліцею Ярослава Савош та Олег Лащук. Ярославі впала до вподоби книга англійського письменника Льюїса Керрола «Алісині пригоди у дивокраї», а Олег Лащук розповів про мандрівки головних героїв у повісті-казки Надії Гуменюк «Лелеча фортеця».    Олег Лащук був нагородженим заохочувальним призом, а перемогу у літературному конкурсі «Лідер читання» здобула Ярослава Савош і була нагороджена дипломом і призом. Вітаємо!    Для учасників конкурсу і тих, хто прийшов їх підтримати був організований солодкий стіл.
22 Березня, 2019 р., 20:49
   Сьогодні представники КГ «Рівне», а саме директор Руслан Шостак, бухгалтер Наталія Коваль та начальник юридичного відділу Рівненської сільської ради Любов Шрамко відвідали з робочим візитом КГ «Любешів-Комфорт-Сервіс».    Розглядали питання нормативної бази діяльності господарств, кращого контролю за якістю та кількістю наданих послуг, а також стратегічних планів на майбутнє, тощо.    По завершенню зустрічі, всі присутні дійшли висновку, що такі візити є корисними, як для однієї, так і для іншої сторони в плані обміну досвідом у роботі.
22 Березня, 2019 р., 20:07
 Зав. бібліотекою Галина Сюмак ознайомила семикласників із заходами в рамках Всеукраїнського  тижня дитячого читання. Артем Білюк розповів про свою улюблену книгу «Вишневі усмішки» Остапа Вишні і майстерно прочитав гумореску. В.о. директора КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк вручив йому диплом переможця і цінний подарунок. Нагороду отримала і наймолодша учасниця літературної акції «Мій Кобзар» п’ятирічна Соломія Оксентюк, яка також читала вірші Тараса Шевченка.   Підсумки свята підбила вчитель української літератури Рівненського ліцею Тетяна Романюк.   На закінчення всі учасники пригощалися чаєм і солодощами під час традиційного березневого чаювання у бібліотеці.
20 Березня, 2019 р., 18:07
 Сьогодні, 20 березня, у будинку культури с.Рівне відбулась чергова 42 сесія Рівненської сільської ради під головуванням сільського голови Володимира Крижука. Роботу депутати розпочали з оголошення запитів, яких було лише чотири, всі вони стосувалися ремонту доріг та виготовлення проектно-кошторисної документації. Після озвучення депутатських запитів депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.  
19 Березня, 2019 р., 17:10
   Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва депутати розгляну ряд важливих питань.
19 Березня, 2019 р., 16:40
 На засіданні комісії  по наданню одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Рівненської ОТГ, яка відбулась сьогодні, було розглянуто 16 заяв та пакетів документів до них.
19 Березня, 2019 р., 15:50
  Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 15 березня 2019 року провів обласний семінар-нараду з директорами та фахівцями місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх», а також з відповідальними особами за фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу за місцем навчання, роботи, проживання і відпочинку в містах, селах та ОТГ області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь