Новини

11 Липня, 2019 р., 12:20
   Завершуються підготовчі роботи і незабаром запрацює стоматологічний кабінет  у с. Столинські-Смоляри. Для організації його роботи було замінено міжкімнатні двері в кабінет, відремонтовано підлогу та встановлено нові вікна у двох кабінетах, перемуровано грубку і придбано бойлер та сучасне стоматологічне обладнання за кошти сільського бюджету.  
10 Липня, 2019 р., 13:46
  Чинний народний депутат і кандидат у депутати Верховної Ради України на позачергових парламентських виборах Ігор Гузь зустрівся сьогодні з жителями Рівненської ОТГ. У своєму виступі нардеп прозвітував про результати роботи у парламенті за п’ять років. Також Ігор Гузь ознайомив присутніх  зі своєю програмою, головні акценти якої зосереджені на розвитку місцевого самоврядування, продовження децентралізації, а також налагодження дієвої співпраці із нашими західними сусідами.
09 Липня, 2019 р., 11:46
  Медаллю «Virtus et Fraternitas» (чеснота і братерство) нагороджена Олександра Васейко, жителька с.Сокіл, завдяки їй польські археологи знайшли місця масових поховань поляків у колишніх селах Воля Островецька та Острувки, що знаходились на території створеної Рівненської ОТГ.
08 Липня, 2019 р., 13:05
   День села Гуща та фольклорне свято «Купальські наспіви» відбулось 7 липня на березі мальовничого Гущанського озера. Святкове дійство розпочалося на світанку із змагань рибалок, де перемогу здобули гості із-за Бугу. Після цього спортивна програма продовжилась бігом з перешкодами на дистанції 5 км, футболом та волейболом.  
27 Червня, 2019 р., 12:35
   Напередодні державного свята у Рівненському СБК проведено заходи присвячені Дню Конституції України.
27 Червня, 2019 р., 11:09
   Вчора, 26 червня, відбулась нарада працівників комунального закладу «Центр КДСТ». Перед початком обговорень сільський голова Володимир Крижук привітав директора Павла Москалюка з підписанням контракту на 5 років. На нараді було розглянуто ряд робочих питань, зокрема про проведення днів села, «Купальських наспівів», дня ОТГ та інші. Намічено плани  розвитку на найближче майбутнє. Нараду проводив директор КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк.
26 Червня, 2019 р., 16:14
   На розгляд чергової 45 сесії Рівненської сільської ради було винесено ряд важливих проектів рішень. Особлива увага приділялась місцевим податкам та зборам. Для детального вивчення даного питання, Рівненською сільською радою попередньо проведено громадські обговорення та ряд засідань на яких були присутні депутати, підприємці та жителі громади, де обговорювали розмір місцевих податків та зборів, які надходитимуть до сільського бюджету в 2020-ому році.
25 Червня, 2019 р., 17:53
   У ході підготовки до чергової 45 сесії Рівненської сільської ради відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, планування території, будівництва, ЖКГ, сільського господарства, екології та благоустрою. В порядок денний було включено проекти рішень щодо надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічних документації та ін.
25 Червня, 2019 р., 10:22
   Вчора, 24 червня, комісією по наданню одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Рівненської ОТГ було розглянуто 19 заяв від жителів громади, що звернулись за допомогою. Після детального вивчення кожного пакету документів, комісія вирішила: одну заяву направити на доопрацювання, у задоволенні однієї - відмовлено, а решту заяв - задовільнили. Загальна сума допомоги склала 79 000 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь