Новини

06 Червня, 2019 р., 16:24
   Із 15 червня 2019 року відділ агропромислового розвитку Любомльської РДА розпочне прийом документів для виплати дотації власникам ОСГ, які утримують 2 і більше корів.  Кошти на виплату дотації виділені Рівненською сільською радою з метою підтримки та розвитку особистих селянських господарств громади.  
06 Червня, 2019 р., 12:29
   3 червня у Рівненській сільській раді працювали над розробленням Плану дій у сфері поводження з відходами. Працівники виконавчого апарату та КГ «Рівне» скористались допомогою Катерини Абашиної,  міжнародного консультанта, менеджера Міжнародної асоціації поводження з відходами, яка визначила основні пріоритети цього напрямку діяльності, та вказала на необхідність оцінки обсягів надання послуг.     Було наголошено на обов’язковій наявності Схеми санітарного очищення по громаді та необхідності розроблення плану роботи із зацікавленими сторонами. В ході зустрічі озвучувались вимоги до облаштування місць тимчасового зберігання певних видів відходів, відкриття пунктів вторсировини та було обговорено питання щодо збирання таких видів відходів, як батарейки, лампи, електрообладнання, тощо.
04 Червня, 2019 р., 11:54
   Вчора, 3 червня, відбулась святкова подія для Сергія Панька та Анастасії Голубко, адже вони поєднали свої долі та створили нову сім’ю.  Державну реєстрацію шлюбу провела секретар Рівненської сільської ради Наталія Кондратюк, яка  побажала новоствореній сім’ї – достатку та любові. Цінуйте і бережіть кожен свою половинку, станьте для неї опорою і підтримкою. Нехай у вашій оселі обов’язково дзвенить дитячий сміх, а ви дивіться одне на одного з такою ж любов’ю і через півсотні років!
31 Травня, 2019 р., 17:04
 Сьогоднішній день виявився радісним і водночас хвилюючим для присутніх на святкових заходах, адже для когось розпочалась весела пора довгоочікуваних канікул, а комусь відкрилась дорога у самостійне життя, про що сповістив останній дзвінок.  
30 Травня, 2019 р., 13:45
          У перший літній день ми відзначатимемо День захисту дітей, у який особливу увагу та турботу потрібно приділити нашій малечі. Саме з цією метою було закуплено ігрові комплекти, канцелярське приладдя та інші призи та подарунки, які дітлахи отримають за участь у конкурсах, що відбудуться у кожному пришкільному таборі навчальних закладів громади 3 червня.
28 Травня, 2019 р., 16:11
   З метою оцінювання виконання функцій у сфері соціального захисту населення на рівні ОТГ, працівники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Сірбіненко - заступник директора департаменту, Олена Маркусик - начальник відділу соціальних допомог та житлових субсидій і Наталія Івашко - заступник начальника управління, начальник відділу соціальних допомог і субсидій УСЗН Любомльської РДА відвідали Рівненську громаду.
27 Травня, 2019 р., 15:07
  25-26 травня 2019 року, в місті Камінь-Каширськ, відбувся обласний фестиваль «Козацькі розваги», в якому взяла участь команда Рівненської ОТГ. До складу команди увійшли -  Віталій Войтович (фахівець сектору МДСТ Рівненської сільської ради) та Володимир Лукашов, жителі села Столинські Смоляри.  
23 Травня, 2019 р., 12:29
   На черговій сесії Рівненської сільської ради, яка відбулась вчора, депутати прийняли більше 50 рішень згідно порядку денного. На сесії були присутні 15 депутатів. В роботі пленарного засідання взяли участь керівники відділів, установ  та представники засобів масової інформації.  
22 Травня, 2019 р., 12:42
   Комісія по наданню одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Рівненської ОТГ засідала сьогодні в приміщенні сільської ради. Присутні на засіданні детально вивчили кожен пакет документів, наданий заявником. Було розглянуто 21 заяву, із них:  
20 Травня, 2019 р., 15:26
  Традиційно перед кожним сесійним засіданням сільської ради відбуваються обговорення проектів підготовлених рішень на постійних профільних комісіях. Сьогодні, в приміщенні сільської ради, засідало одразу дві комісії:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь