Новини

18 Березня, 2019 р., 15:43
  Відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, планування території, будівництва, ЖКГ, сільського господарства, екології та благоустрою.
12 Березня, 2019 р., 09:48
   З березня 2019 року змінюється механізм виплати житлових субсидій. Для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року, починаючи з субсидії за лютий 2019 року вона буде виплачуватись готівкою. Для домогосподарств, яким субсидія призначена з січня 2019 року, її надання здійснюється у грошовій безготівковій формі, шляхом перерахування коштів АТ «Ощадбанк» для подальших розрахунків з надавачами послуг.  
11 Березня, 2019 р., 14:40
 Відкриття культурно-дозвіллєвого профорієнтаційного центру в селі Гуща відбулося 7 березня. Символічну стрічку на порозі відремонтованого приміщення перерізали сільський голова Володимир Крижук, в.о. директора КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк та генпідрядник Олександр Мазуркевич.  
07 Березня, 2019 р., 11:26
 Сьогодні, у  цей прекрасний весняний день, відбулась святкова державна реєстрація шлюбу Вадима Гайка та Тетяни Панасюк, яку провела секретар ради Наталія Кондратюк. Молодят вітали батьки, рідні та культпрацівники.   Чи є в світі година щасливіша за ту, коли зустрічаються два серця, щоб усе життя битися поруч; коли дві пісні зливаються в єдину - пісню Великого Кохання. Тож хай веде вас, молодята, щаслива доля спільною дорогою життя, встеленою калиновим цвітом любові і подружньої вірності. Хай зійде на вас благодать Господня щирим батьківським благословенням, осяє своєю святістю, аби жили ви в радості і щасті, злагоді і достатку. Нехай завжди звучить у ваших серцях ніжна мелодія і сонцем сяють веселкові кольори рушничка спільної долі.    
06 Березня, 2019 р., 16:14
   З особливостями роботи Боратинської та Княгининівської об’єднаних територіальних громад ознайомились представники Рівненської ОТГ, а саме депутати, в.о. старост, працівники апарату ради.  Голови громад поділилися досвідом щодо особливостей становлення об’єднаної громади та планування її розвитку, налагодження співпраці між районними службами та структурними підрозділами громад, обговорили шляхи вирішення проблемних питань, що виникають в процесі роботи громад.    Учасники поїздки відвідали об’єкти соціальної інфраструктури (адмінприміщення, заклади культури та освіти, спортивні комплекси, тощо).
02 Березня, 2019 р., 20:15
 Справжнє свято подарували глядачам аматори сцени під час звітного концерту у Столинсько-Смолярському клубі, який відбувся у перший весняний день.  Під час звітного концерту під назвою «Тарас Шевченко – великий син українського народу»  були представлені найкращі напрацювання. Послухати та побачити виступи творчих колективів прийшло до зали чимало гостей. Із вітальним словом виступив сільський голова Володимир Крижук та в.о. директора КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк, які були у складі журі та надали оцінку майстерності артистам.  
01 Березня, 2019 р., 22:15
 Творчий звіт аматорських колективів, приурочений 205-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка відбувся 28 лютого в Полапівському сільському будинку культури.  Із вступним словом виступили в.о. старости Володимир Богачевський та в.о. директора КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк.      Майстерно зіграв Кобзаря у прозі Анатолій Челядин, оплесками зустріли глядачі наймолодших учасників свята – вихованців дитячого садочка «Сонечко» та школярів Полапівського ліцею. Високу виконавську майстерність продемонстрували соліст будинку культури Сергій Степанюк, чоловіче вокальне тріо з «Козацькою піснею». А у фіналі дует у складі Алли Ярмолюк та Сергія Степанюка був просто неперевершеним.   Бібліотека прозвітувалась за свою роботу виставкою-інсталяцією «Від стародруків до сучасних видань» та участю в акції «Мій Кобзар», де було виставлено 11 «Кобзарів» різних років видань.    В заключному слові Володимир Богачевський подякував всім учасникам свята, а також вручив почесні грамоти колишнім працівницям будинку культури, а саме Надії Сергіюк та Марії Шостак, які в лютому відзначили свої ювілеї.
01 Березня, 2019 р., 20:43
  Перший день весни в Гущанському старостинському окрузі розпочався спільним прибиранням учнями Гущанського ліцею, працівниками Гущанського старостинського округу та працівниками ДП «Прибузьке ЛГ» однієї із центральних вулиць села Гуща, а саме, вулиці Підозерної. Дана вулиця прямує від центру села понад Гущанським озером до Гущанського лісництва. Акція проходила весело та швидко і закінчилась на території Гущанського лісництва солодким частуванням. Спонсором та співорганізатором акції  виступив депутат Рівненської сільської ради, лісничий Гущанського лісництва Анатолій Миколайович Коц.    Надалі заплановано традиційне спільне прибирання центральних доріг, що пролягають між населеними пунктами Гущанського старостинського округу.
23 Лютого, 2019 р., 16:46
   В рамках проведення творчих звітів сільських будинків культури Рівненської ОТГ вчора, 22 лютого, відбувся творчий звіт аматорських колективів Рівненського СБК присвячений 205-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка «Живеш, Тарасе, поміж нами».  
21 Лютого, 2019 р., 14:37
Пам’ять, стій, зупинись на хвилинку,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь