Новини

24 Червня, 2019 р., 15:58
   На черговому засідання виконкому, згідно порядку денного, обговорили питання щодо організації проведення оплачуваних громадських та тимчасових робіт для осіб, які зареєстровані як безробітні, заслухали інформацію фахівця сфери фізичної культури і спорту КЗ «Центр КДСТ» Дмитра Маляса про стан спортивно-масової роботи в ОТГ, внесли зміни до переліку проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, тощо.
24 Червня, 2019 р., 12:49
 У Рівненській ОТГ, після вдалого старту в селі Миловань, впевненою ходою закрокувало свято – День села. Цієї неділі гостей зустрічали у селі Борове, оточеному правічними лісами. На свято прибули Рівненський сільський голова Володимир Крижук, помічник депутата Ігоря Гузя - Ігор Торба, святкові подарунки передали також із районної партійної організації ВО «Батьківщина» та фермерського господарства «Вест-Фенікс». Гостей зустрічав депутат сільської ради Анатолій Коц.
19 Червня, 2019 р., 15:51
   В приміщенні клубу с.Гуща відбулись сьогодні громадські обговорення проектів рішень регуляторних актів про податки і збори. В обговоренні взяли участь близько 20 осіб - місцеві підприємці, депутати, працівники апарату сільської ради та жителі громади.  
14 Червня, 2019 р., 18:56
   Протягом двох днів на мальовничому березі Гущанського озера проводились туристичні змагання «Прибузька ватра» між командами Рівненського, Гущанського, Забузького, Полапівського ліцеїв, Столинсько-Смолярської гімназії та Штунської ЗОШ І-ІІІ ст. На учасників змагань чекала низка конкурсів та турнірів, а також приємне спілкування і незабутні враження.  
14 Червня, 2019 р., 12:18
  Із щирими словами, пісенними вітаннями представники керівництва сільської ради, працівники культури завітали сьогодні до ветеранів медичної галузі, які проживають на території Рівненської ОТГ. Висловивши найтепліші слова вдячності, вручили подарунки та побажали міцного здоров’я, благополуччя та миру.
13 Червня, 2019 р., 16:48
   На березі Гущанського озера розгорнули наметове містечко, адже там розпочались змагання серед школярів.  Чемпіонат Рівненської ОТГ зі спортивного туризму «Прибузька ватра» відкрили керівник комунального закладу «Центр КДСТ» Павло Москалюк та в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексій Нестерук, які побажали всім цікавих змагань, перемог та гарного відпочинку. А святковий настрій присутнім подарували юні солістки Вікторія Цегельнюк та Маргарита Шепелюк. Після концертної програми юні туристи приступили до змагань, участь в яких взяли команди Рівненського, Гущанського, Забузького, Полапівського ліцеїв, Столинсько-Смолярської гімназії та Штунської ЗОШ І-ІІІ ст.
13 Червня, 2019 р., 16:41
   Сьогодні у Рівненській сільській раді відбулось розширене засідання комісії з напрацювання пропозицій у визначенні ширини профілактичної смуги уздовж державного кордону України на території району.
13 Червня, 2019 р., 13:36
   Вчора, 12 червня, у Рівненському будинку культури вдруге засідала конкурсна комісія на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму» Рівненської сільської ради.
11 Червня, 2019 р., 18:01
 Сьогодні відбулось засідання круглого столу при сільському голові Крижуку В.В. «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Основною метою засідання було проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів щодо протидії та запобігання вчинення домашнього насильства у сім’ях. Засідання провела головний спеціаліст із захисту прав дітей Ольга Сахар.  
07 Червня, 2019 р., 17:05
   Сьогодні  відбулась нарада при заступникові сільського голови  за участю представників відділу освіти та навчальних закладів громади, працівників КЗ «Центр КДСТ» та в.о. старости с.Гуща  по узгодженню організаційних питань проведення та обговоренню Регламенту ІІ відкритого чемпіонату Рівненської ОТГ зі спортивного туризму «Прибузька ватра», орієнтованого на пропаганду спортивного туризму, спортивного орієнтування та визначення найсильніших  спортсменів.  Захід планується провести 13-14 червня 2019 року на території рекреаційної зони біля Гущанського озера.  Учасники  «Прибузької ватри» - школярі двох вікових категорій: старша- 2003-2005 р.н.; молодша - 2006-2008 р.н.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь