Новини

30 Липня, 2019 р., 11:47
   Для здешевлення вартості польових робіт для особистих селянських господарств досягнута домовленість між департаментом агропромислового розвитку обласної державної адміністрації та Товариством з обмеженою відповідальністю «ВОГ ТРЕЙД РЕСУРС» про проведення відпуску дизельного пального на постійній основі за оптовими цінами (встановлюються щоденно на день реалізації) починаючи з партії 200 літрів. Купувати дизельне паливо можна на:
29 Липня, 2019 р., 16:33
  У п’ятницю, 26 липня, обмінялись обручками та уклали шлюб Юрій Пашинський та Марія Олех. А сьогодні на рушничок щастя стали Володимир Хомік та Ірина Кора.
23 Липня, 2019 р., 15:30
  На засіданні виконавчого комітету Рівненської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Володимира Крижука, члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу фінансово-бухгалтерського обліку та звітності Світлани Стець щодо виконання бюджету сільської ради за І півріччя  2019 року. Про роботу установ і організацій, що розташовані на території сільської ради із зверненнями і заявами громадян за І півріччя 2019 року доповіла спеціаліст Світлана Залевська.
22 Липня, 2019 р., 16:02
   Сьогодні відбулась робоча  зустріч  Рівненського сільського голови Володимира Крижука із генеральним директором інтернет-компанії «UAinet» Ігорем Тойбом і юристом Світланою Сич, ініційована колективним зверненням жителів Гущанського старостинського округу, окремими депутатами та старостами. В ній взяли участь представники виконавчого апарату, в. о. старост Гущанського та Забузького старостинських округів.
22 Липня, 2019 р., 15:06
   19 липня відбулося чергове засідання активу Молодіжної ради, на якому присутні обговорили ряд питань:
22 Липня, 2019 р., 15:00
   У п’ятницю, 19 липня, в адмінприміщенні   Рівненської сільської ради відбулось навчання жителів громади з питань підготовки  міні-проектів, реалізація яких буде здійснюватись з використанням фінансових ресурсів місцевого бюджету і відповідають п.3 ст. 71 Бюджетного Кодексу України.
19 Липня, 2019 р., 15:06
   Тематичні заходи  з нагоди 75-ї  річниці визволення Любомльського  району  від фашистських загарбників відбулись сьогодні на Пагорбі Слави у місті Любомль. Вшанувати пам’ять загиблих у роки війни зібралось чимало жителів району. Представники влади, на чолі з головою Любомльської РДА Олександром Устименком, у своїх виступах висловили слова вдячності захисникам нашої країни.
17 Липня, 2019 р., 16:46
   За ініціативи Волинського центру розвитку місцевого самоврядування  для представників Рівненської ОТГ, які працюють в галузях освіти та культури, сьогодні, у Рівненському будинку культури, провели навчальний семінар. Радник з питань муніципальних послуг Петро Лавринюк розповів про можливе залучення інвестицій в освіту та культуру. Він наголошував на тому, що надання якісних послуг у даних сферах має бути серед пріоритетних завдань громади.
15 Липня, 2019 р., 15:26
  Традиційно після святкування храмового свята Петра і Павла у Рівному відзначають День села. Ось і цього року на святкування зібралось чимало жителів та гостей, адже це особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалося.
11 Липня, 2019 р., 14:07
   Святкова подія  відбулась сьогодні у житті  Володимира Хомицького із Гущі та  Ольги Горніч  зі Столинських Смолярів, які уклали шлюб. Державну реєстрацію провела секретар Рівненської сільської ради Наталія Кондратюк. Молодята обмінялися обручками та отримали свій перший спільний  документ сім’ї, визнаної сьогодні державою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь