Новини

21 Грудня, 2021 р., 11:42
  «Святий Миколай» - Микола Крук з саксофоном, Олена Баштанська, Валентина Охналюк, Ніна Середа вітали, співали, грали для переможців спортивних номінацій «Спортивне сузір’я 2021 року». Привітавши з святом та зробивши невеличкі підсумки та перспективи розвитку фізичної культури і спорту на території Рівненської територіальної громади сільський голова Юрій Фініковський вручив сертифікати на придбання продуктових пакетів найкращим в спортивних номінаціях:
10 Грудня, 2021 р., 12:12
   10 грудня День безоплатної правової допомоги, приурочений до Дня прав людини. Громадяни мають можливість отримати юридичні консультації (первинна допомога) та захист, предстаництво (вторинна допомога) в центрах та бюро правової допомоги, які розташовані на всій території України.
09 Грудня, 2021 р., 15:36
   9 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Рівненської сільської ради, на порядок денний якого було внесено 8 питань.
08 Грудня, 2021 р., 15:23
   Сьогодні відбулось засідання позачергової 15 сесії Рівненської сільської ради. Перед розглядом питань порядку денного сільський голова Юрій Фініковський привітав усіх присутніх з минулим святом – Днем місцевого самоврядування, подякував за плідну працю та закликав до спільної роботи на благо громади.
01 Грудня, 2021 р., 12:03
 З 1 грудня 2021 року відбудеться перерахунок пенсії з двох підстав.
30 Листопада, 2021 р., 15:41
Всесвітня організація охорони здоров’я назвала новий штам коронавірусної хвороби “Омікрон” таким, що викликає занепокоєння. Таку ж саму класифікацію було надано і Європейським центром по контролю за хворобами. 
30 Листопада, 2021 р., 12:37
  Призначення та перерахунок пенсії, оформлення субсидії та довідки про страховий та трудовий стаж тепер доступні на порталі Дія. Мінцифра презентувала 7 нових соціальних послуг в Дії під час Online Summit. 
30 Листопада, 2021 р., 11:33
  Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг. 
29 Листопада, 2021 р., 14:31
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини продовжує здійснювати моніторинг дотримання прав дітей в умовах пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. З цього питання підготовлено третій інформаційний бюлетень щодо впливу наслідків пандемії на права дітей в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь