Новини

01 Листопада, 2021 р., 11:25
  Міністерство охорони здоров’я України направило до управлінь охорони здоров’я Київській міській та обласним державним адміністраціям роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19. Слід зауважити, що основні рекомендації вже неодноразово розглядалися і приймалися відповідними рішеннями, але наразі є уточненими, оновленими та мають відповідний термін дії.
29 Жовтня, 2021 р., 15:10
  29 жовтня 2021 року на базі Гущанського ліцею Рівненської сільської ради відбувся ІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка для учнів 5-11 класів. Конкурс проводився  з метою виховання в учнів почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка.
28 Жовтня, 2021 р., 16:44
   Сьогодні у Рівненській сільській раді засідав виконавчий комітет. На початку засідання начальник фінансового відділу Світлана Стець проінформувала присутніх про виконання бюджету сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Про роботу зі зверненнями громадян за аналогічний період доповіла начальник відділу ЦНАП Ольга Сахар.
27 Жовтня, 2021 р., 15:22
  За час пандемії в Україні коронавірусну хворобу діагностували у 152 790 дітей. Забрала хвороба життя 42 неповнолітніх українців. Наразі на COVID-19 хворіють – понад 29 тисяч дітей. З них на стаціонарному лікування перебуває 760 хворих на коронавірусну хворобу та 340 дітей з підозрою COVID-19. Зайнятість ліжок складає, призначених для неповнолітніх із COVID-19 складає 22%. 
27 Жовтня, 2021 р., 10:54
  Після невеликої перерви продовжує працювати секція дзюдо у Рівненській ТГ. Базовим майданчиком для тренувань визначено спортивний зал Рівненського ліцею.
22 Жовтня, 2021 р., 11:51
  Відтепер при перетині державного кордону України невакцинованим людям потрібно буде встановити застосунок Вдома. Застосунок Вдома змінить свій функціонал — встановлювати його потрібно буде на 72 години, до моменту, поки людина зробить ПЛР-тест чи тест на антиген. Необхідності проходити контроль на основі даних геолокації та розпізнавання обличчя більше не буде. Відповідні зміни ухвалив Уряд. 
18 Жовтня, 2021 р., 14:05
   14 жовтня команда Рівненської ТГ взяла участь  у ІІ турнірі з міні-футболу присвяченому Дню захисників та захисниць України, який проходив у м.Любомль. Вік учасників турніру – 35 років і старші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь