Новини

16 Вересня, 2021 р., 14:17
  На даному фото Гиричук Ольга Зосимівна, жителька села Забужжя, котра являється однією  з довгожителів нашої громади. Поважний вік – 91 рік не вплинув на світлий розум та життєрадісність даної пацієнтки. Ольга Зосимівна вакцинувалася в Пункті  щеплень Забузької АЗПСМ  з посмішкою і щирою впевненістю, що проживе набагато  більше обіцяних  "трьох років після вакцинації"!
16 Вересня, 2021 р., 11:52
  Учора, 15 вересня,  відбулась спільна нарада керівників закладів освіти Рівненської сільської ради разом з представником центру оцінювання якості освіти Світланою Андрійчук.
14 Вересня, 2021 р., 09:31
  На базі Гущанської амбулаторії ЗПСМ проводиться щеплення проти COVID-19 вакцинами:
13 Вересня, 2021 р., 12:38
  Команда Рівненської ТГ взяла участь в обласному фестивалі присвяченому Дню фізичної культури і спорту. Найкращий результат показала сімейна пара – Олександр та Людмила Герун із с.Борове, які зайняли третє місце та отримали красень кубок та приз. В настільному тенісі команда в складі Олексія Приказюка (с.Борове) та Яни Васенько (с.Забужжя) посіла шосте місце. В гирьовому спорті Юрій Сидун, Роман Негря із с.Столинські Смоляри зайняли відповідно 7-ме та 8-ме місце.
10 Вересня, 2021 р., 14:58
   На цьому тижні, з метою визначення потреби у наданні соціальних послуг окремим жителям громади, комісією здійснено оцінку потреб сім’ї/особи, які проживають на території Забузького старостинського округу. В роботі комісії взяли участь начальник відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Богдана Романюк, спеціаліст відділу ЦНАП сільської ради Лілія Смолярчук, поліцейський офіцер громади Василь Стернічук, лікар-терапевт Забузької амбулаторії Олена Бондарук та соціальний робітник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тамара Войтович.
09 Вересня, 2021 р., 15:15
  Щомісяця, на підставі рішень виконкому, списки громадян, які відповідно до вимог житлового законодавства визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов, коригуються та вносяться відповідні зміни:
08 Вересня, 2021 р., 17:41
Навчальний 2021–2022 рік в Україні розпочався у звичному форматі — діти розпочали відвідування садочків, шкіл, а студенти — закладів вищої освіти. Однак, варто розуміти, що наближається період, коли очікується збільшення захворюваності на гострі респіраторні вірусні хвороби, у тому числі на COVID-19. Отже, залежно від особливостей епідемічної ситуації в кожному регіоні, форма навчання здобувачів освіти всіх рівнів може змінюватися. Навчальний процес може організовуватися за одним із трьох можливих сценаріїв:
08 Вересня, 2021 р., 14:53
  Відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24.02.2021 № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», та наказу начальника Ковельського РТЦК та СП від 26.08.2021 № 40 «Про призов громадян на строкову військову службу», розпорядження голови Ковельської РДА від 19.08.2021 року №166 «Про проведення призову громадян України на строкову військову службу на території району у жовтні-грудні 2021 року» з 1 жовтня по 31 грудня проводиться черговий призов юнаків 1994-2003 років народження на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь