Новини

10 Березня, 2022 р., 10:10
  Низькі температури та негода знову повернулися в Україну. В умовах війни, коли цивільне населення змушене проводити значну частину доби в холодних підвалах і сховищах, а в деяких населених пунктах – без опалення, газу і електричної енергії, теплої води, підвищується ризик отримати переохолодження. Що слід робити при гіпотермії, а яких дій краще уникати, як убезпечити себе – читайте у нашому матеріалі.
09 Березня, 2022 р., 16:51
Відповідне рішення ухвалене Урядом для налагодження міжнародної логістики. Воно стосується як водіїв вантажівок, так і залізничного транспорту.
28 Лютого, 2022 р., 17:50
Надійшла інформація, що сьогодні-завтра окупанти можуть глушити зв'язок, інтернет і телебачення у прикордонних зонах, – інформує Координаційний центр Волині.
28 Лютого, 2022 р., 12:57
Для виявлення та нейтралізації російських диверсантів, а також ускладнення пересувань російських окупаційних військ по всій країні встановлюються блокпости. Це необхідний захід безпеки, який врятує багато життів.
28 Лютого, 2022 р., 11:53
В Рівненській територіальній громаді заборонено продавати алкогольні та слабоалкогольні напої на період дії воєнного стану.
26 Лютого, 2022 р., 18:08
Дорогі жителі громади! Вже другу добу разом з Вами ми приймаємо переселенців з різних куточків України! Їх кількість збільшується з кожним днем! Закликаю усіх громадян, по можливості надати цим людям для тимчасового поселення житлові будівлі, в яких ніхто не проживає! З пропозиціями звертайтесь до мене особисто за телефоном 0680263400. Дякую усім, хто уже запропонував свою допомогу!!! Разом ми сильніші!
26 Лютого, 2022 р., 17:57
Шановні жителі громади продовжуємо збір продуктів харчування ( крупи, макарони, м'ясні тушонки, сало, продукти тривалого зберігання) теплого одягу, медикаментів для українських військових! Збір буде проводитись у наступних закладах громади, сьогодні до 18:30 год, в неділю та понеділок з 10 до 18 години.
26 Лютого, 2022 р., 16:23
Шановні жителі Рівненської громади!!!,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь