Пошук

Новини

27 Квітня, 2022 р., 12:09
  Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив напрацьоване Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого Мінсоцполітики разом з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України впровадять додаткові програми грошових виплат для найбільш вразливих груп з числа внутрішньо переміщених осіб.
05 Квітня, 2022 р., 14:51
   Через війну багато людей вимушені змінювати місце проживання. Дехто не має на новому місці медичної документації, відтак не може підтвердити вакцинальний статус дітей і свій власний. 
05 Квітня, 2022 р., 10:49
   Відтепер «Довідник» відповідатиме на болючі питання найуразливіших верств населення – сімей з дітьми, людей старшого віку та їхніх близьких, людей з інвалідністю.
04 Квітня, 2022 р., 11:59
В умовах воєнної агресії ризик поранення є дуже високим. Якою має бути послідовність дій у разі отримання колотої, різаної чи вогнепальної рани кінцівок?
01 Квітня, 2022 р., 11:50
Згідно розпорядження у Рівненській громаді стартував місячник благоустрою. У визначений період буде здійснено:
31 Березня, 2022 р., 16:42
  Для отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб та довідок для ВПО необхідно звернутися до Рівненської сільської ради (або через ДІЮ)
31 Березня, 2022 р., 11:45
ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Додаткові виплати мають посилити державні програми, започатковані Урядом України.
30 Березня, 2022 р., 10:11
    Як неодноразово повідомлялося, на період дії правового режиму воєнного стану Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» виїзд за межі країни громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років забороняється. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь