Новини

04 Вересня, 2018 р., 21:18
        Сьогодні відбулась чергова 36 сесія Рівненської сільської ради, на якій було розглянуто ряд важливих для громади питань: це і внесення змін та доповнень до окремих Програм сільської ради, і розгляд так званих "земельних" питань, яких, до речі, було найбільше, і питання щодо внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік та ін. Попередньо питання порядку денного були узгоджені профільними постійними комісіями сільської ради.
02 Вересня, 2018 р., 22:48
     Другий день осені зібрав жителів села Столинські Смолярі на святкування Дня села "Моє село найкраще в світі" і в ці хвилини продовжуються заходи, які підготував комунальний заклад "Центр культури, дозвілля та туризму" Рівненської сільської ради спільно з в.о. старости Миколою Козачуком. Ведучі свята Наталія Кондратюк, секретар сільської ради та Володимир Хомік, директор Забузького будинку культури розпочали святкове дійство теплими і щирими словами побажань добра і достатку в кожну оселю,вшанували хвилиною мовчання загиблих на сході жителів району, згадавши кожного поіменно.
31 Серпня, 2018 р., 18:43
        Сьогодні в Рівненському сільському будинку культури експертами Волинського центру розвитку місцевого самоврядування Анатолієм Матвіюком та Катериною Остапчук було проведено семінар "Особливості обліку земель та справляння плати за землю" для спеціалістів-землевпорядників та фінансистів ОТГ. Спілкування у формі діалогу щодо наповнення місцевих бюджетів від використання місцевих ресурсів було цікавим і змістовним і на часі, враховуючи те, що на засіданні виконкому сільської ради, який відбувся учора,30.08.2018 року, членами виконкому обговорювалось аналогічне питання..
31 Серпня, 2018 р., 17:45
       Сьогодні в Рівненській сільській раді відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, планування території, будівництва, ЖКГ, сільського господарства, екології та благоустрою, на якому було розглянуто та узгоджено ряд питань, що планується внести на розгляд чергової 36 сесії 4 вересня 2018 року.
29 Серпня, 2018 р., 18:44
         Вчора, 28 серпня, відбулись святкові заходи у селі Підлісся Гущанського старостинського округу Рівненської сільської ради, на які зібрались жителі цього невеличкого населеного пункту громади.
23 Серпня, 2018 р., 13:58
Сьогодні на території Рівненської громади відбулися святкові заходи з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України.
21 Серпня, 2018 р., 11:45
У неділю, 19 серпня, представники Рівненської ОТГ на чолі з сільським головою Володимиром Крижуком побували в гміні Руда-Гута (Hniszowie)  де проходив фестиваль XIV BOLKOWANIE приурочений до тисячоліття найстарішого дуба в Польщі.
13 Серпня, 2018 р., 10:10
       Ініціатором зустрічі виступив заступник голови товариства бузьких голєндрів у Німеччині добродій Карл – Хайнц Хюнебург, який неодноразово відвідує свою історичну маленьку батьківщину. Вперше для зустрічі прибули представники домачевських голєндрів з Білорусі, нині мешканці Мінської області Гертруда та Олександр Шведи (мама і син). Традиційно проводили зустріч доцент Луцького національного технічного університету, кандидат історичних наук Михайло Костюк та луцький германіст і професійний перекладач Олександр Міщук.  Допомагав в  організації та проведенні заходу нащадок голєндрів, місцевий житель Леонід Попко.
08 Серпня, 2018 р., 17:26
         Сьогодні на позачерновій сесії Рівненської сільської ради депутати внесли зміни до рішення про сільський бюджет, а саме було спрямовано вільних залишків станом на 01.01.2018 року в сумі 557 тис. грн., затвердили у новій редакції Статут КГ «Рівне» та надали дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,2300 га для будівництва та обслуговування будівель органів місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь