Новини

04 Жовтня, 2018 р., 16:48
       Сьогодні у Рівненському будинку культури відбулися організаційні збори з приводу утворення Молодіжної ради в  об’єднаній громаді.
04 Жовтня, 2018 р., 16:41
        Сьогодні працівники відділу соціального захисту у справах сім’ї дітей та молоді Рівненської сільської ради та секретар ради Наталія Кондратюк відвідали одиноку матір, яка сама виховує сина Дмитрика. Надіємось, що зібрані напередодні дитячі речі та іграшки подарують радість і стануть корисними для сім’ї.
03 Жовтня, 2018 р., 10:40
Бібліотечна праця - то любов...
01 Жовтня, 2018 р., 17:22
      Сьогодні відбулася державна реєстрація шлюбу Івана Домбровського та Вікторії Сильчук, жителів Рівненської громади.
01 Жовтня, 2018 р., 10:36
          На території Рівненської громади проживає 31 житель віком старше 90 років, яких сьогодні відвідають сільський голова та в.о. старост і привітають зі святом – Днем людей похилого віку.
28 Вересня, 2018 р., 14:52
       Під девізом "Здорова дитина - щаслива родина" до Дня туризму - 28 вересня 2018 року в Столинсько-Смолярському закладі дошкільної освіти керівник фізичного виховання Віталій Анатолійович Войтович, вишикувавши маленьких туристів у колону, провів заняття на спортивному майданчику на тему: "Туристичними стежинами".
20 Вересня, 2018 р., 17:52
       Сьогодні на позачерговій сесії Рівненської сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення щодо внесення змін до рішень сесій сільських рад, які ввійшли до складу ОТГ, на 2018 рік,  а саме:
19 Вересня, 2018 р., 09:55
          Вчора  спільно з вчителями фізичного виховання та працівниками КЗ «Центр КДСТ» було обговорено питання проведення спортивних заходів на території громади для дорослого і дитячого населення, зокрема Дня туриста. Обговорювались питання введення додаткових годин гурткової та тренерської роботи в ЗЗСО та забезпечення  спортивним інвентарем цих закладів.
18 Вересня, 2018 р., 19:03
           18 вересня  Рівненський сільський голова Володимир Крижук провів нараду з працівниками виконавчого апарату та в.о. старост.
13 Вересня, 2018 р., 23:36
         На святкування дня Забузького старостинства "Вересують буйним цвітом наші села дорогі" зібралось чимало людей, а сонячний погожий день додавав гарного настрою в очікуванні свята...  Розпочали святкове дійство ведучі Василина Шваліковська, провідний спеціаліст Рівненської сільської ради та Володимир Хомік, директор Забузького СБК, які привітали присутніх теплими і щирими словами та задушевною піснею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь