Державні установи інформують

03 Березня, 2020 р., 16:26
   В Україні право дітей на захист від усіх форм насильства гарантується статтями 28, 52 Конституції України, відповідно до яких ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. У 2018 році прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо протидії булінгу», який вперше визначив юридично поняття булінгу в українському законодавстві та передбачає відповідальність не тільки за вчинення, але й за приховування випадків булінгу.
08 Квітня, 2019 р., 17:06
  Відповідно до графіку роботи дистанційного пункту консультування головним спеціалістом відділу «Любомльське бюро правової допомоги» Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяною Сидняк був проведений прийом громадян у Любомльському районному секторі філії ДУ «Центр пробації» в Волинській області.   Під час роботи дистанційного пункту надані роз’яснення та консультації відвідувачам щодо вирішення їх правових проблем. На завершення заходу серед присутніх розповсюджені буклети про систему безоплатної правової допомоги, буклети «Я маю право!».
08 Квітня, 2019 р., 17:03
  Традиційно, із настанням весни працівники Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області  спільно з працівниками «Любомльського бюро правової допомоги» Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги організовують акції з прибирання навколишньої  території. Спільними зусилля було очищено територію від  опалого листя, сміття та бруду, які назбиралися за зиму. Всі ми повинні розуміти, що «обличчя» місць, де ми живемо та працюємо залежить тільки від нас самих, від нашої поваги до самих себе і свого рідного краю.  
27 Березня, 2019 р., 14:22
   З метою забезпечення контролю за здійсненням видатків Фонду, недопущення неправомірних виплат, виявлення та усунення зловживань під час призначення матеріального забезпечення Фондом соціального страхування України з березня 2019 року відновлено проведення планових перевірок страхувальників щодо використання ними коштів Фонду.  
07 Березня, 2019 р., 09:56
      Таке явище як Інтернет залежність в останні роки набуває все більшого розмаху. Особливо небезпечною вона є для дітей, підлітків та осіб молодіжного віку. З метою недопущення проблеми залежності від «світової павутини», Аліною Мороз – спеціалістом відділу у справах дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради, було проведено захід на вищезазначену тему. Для юнака, який перебуває на обліку Любомльського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Волинській області, було проведено тест «Комп’ютерна залежність», який дозволяє визначити ступінь залежності від Інтернету.  Також продемонстровано відео ролик «Інтернет залежність» та поінформовано щодо впливу комп’ютера на здоров’я людини.
07 Березня, 2019 р., 09:55
      05 березня 2019 року, для засуджених, звільнених від відбування покарання з випробуванням, які перебувають на обліку Любомльського РС філії ДУ «Центр пробації» в Волинській області було проведено зустріч  в рамках інформаційної кампанії «Я маю право обирати!». Головним спеціалістом відділу «Любомльського бюро правової допомоги» Володимир-Волинського МЦ з надання БВПД Тетяною Сидняк було роз’яснено, що  від народного волевиявлення залежить  майбутнє нашої держави. Поінформовано щодо порядку проведення виборів, права на участь у народному волевиявленні, порядку перевірки у списку виборців на сайті Державного реєстру виборців та інші питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь