Пошук

Державні установи інформують

18 Серпня, 2020 р., 12:08
   Шановні волиняни, якщо ви дбаєте про свою соціальну захищеність у майбутньому, варто знати, які умови нарахування пенсійних виплат і можливостей оформлення цих виплат. Чи не найважливішою умовою є страховий стаж.
13 Серпня, 2020 р., 09:48
   За шість місяців поточного року до бюджету Пенсійного фонду України у Волинській області надійшло 1млрд 918,3 млн гривень власних коштів, у тому числі від сплати страхувальниками єдиного внеску, розподіленого на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, - 1 млрд 901,1 млн гривень, що на 2,3 %, або на 42,2 мільйони більше ніж за відповідний період минулого року.
07 Липня, 2020 р., 09:40
  06 липня 2020 року під час реєстрації неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, які перебувають на обліку Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області  було проведено зустріч з представниками   Любомльський районний відділ УДСНС України у Волинській області, зокрема 10-а державна пожежно-рятувальна частина. Під час якої Панасюком Вадимом, начальником караулу 10 ДПРЧ УДСНС України у Волинській області, старшим лейтенантом служби цивільного захисту, було проведено екскурсію по частині, поінформовано щодо специфіки роботи рятувальників, надано рекомендації щодо дій населення в надзвичайних ситуаціях, під час пожеж та небезпек природного характеру, нагадано про найбільш поширені ризики,  з якими  можна зіткнутися під час літніх канікул.
02 Червня, 2020 р., 09:22
  З приходом першого дня літа  Україна та весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей, який покликаний вчергове привернути увагу суспільства до захисту прав дитини.
18 Травня, 2020 р., 09:29
     З метою зниження дитячої та молодіжної смертності та травматизму громадською організацією ’’Traffic Challenge’’ спільно з Благодійним фондом ’’ Демократичний розвиток” започатковано проект ’’Ukrainian Safety Park International hub – територія розвитку безпеки (USPIH)’’.
13 Травня, 2020 р., 18:40
    В Україні запрацювала Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 (moncenter.eduhub.in.ua).
24 Квітня, 2020 р., 10:44
  23 квітня 2020 року головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області розпочало фінансування виплати одноразової грошової допомоги в сумі 1000 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь