Новини

21 Січня, 2019 р., 17:17
      19 січня  на Гущанському озері відбулося фольклорно-релігійне свято «Водохреща-2019», яке стає вже традиційним. Розпочалося воно зі  змагань рибалок о 8 год. ранку. Учасниками цього заходу були як і жителі Рівненської громади: 3 команди  села Гуща, одна із села Забужжя і одна – із Столинських Смолярів, так і гості – команда с. Грабово Шацького району та команда  від делегації гміни Дорогуськ Республіки Польща. В індивідуальному заліку ІІІ місце зайняв Телещук Олег (с. Гуща), ІІ- Гнатюк Микола (с. Забужжя), а перше – Шваліковський Сергій ( с. Столинські Смоляри).
16 Січня, 2019 р., 16:15
     Працівники культури КЗ «Центр КДСТ» привітали з 60-річним ювілеєм колишнього кіномеханіка з багаторічним стажем Сергія Шваліковського. З колядками та щирими вітальними словами і піснями вони завітали до іменинника за місцем проживання в село Борове. Подяку від центру культури та сільського голови Володимира Крижука вручив директор КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк. Вітання своєму колезі адресували культпрацівники нинишні й колишні, а саме Павло Тимощук, Галина Сюмак, Наталія Зелінська, Світлана Антонюк та Любов Войтова.
10 Січня, 2019 р., 16:00
   Учора, 9 січня, в Рівненському будинку культури відбулося фольклорно-етнографічне свято «Різдвяні дзвони». Захід розпочався із вітальних слів  в.о. директора КЗ «Центр КДСТ» Павла Москалюка, привітали присутніх також настоятель Свято-Успенського храму с. Полапи отець Василій та керівник Рівненської общини євангельських християн Андрій Кохтюк разом з молодіжним хором.  
28 Грудня, 2018 р., 15:55
    На засіданні виконавчого комітету Рівненської сільської ради, яке відбулось сьогодні, було розглянуто питання щодо впровадження нового автобусного маршруту Любомль-Новоугрузьке.  Члени виконкому затвердили план роботи на наступний рік, заслухали інформацію про спортивно-масову роботу  серед учнівської та дорослої молоді, розглянули лист Любомльського управління ГУ ДФС у Волинській області щодо виявлення громадян, суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність на території громади без державної реєстрації, без оформлення відповідно до законодавства найманої праці, без відповідних дозволів.
28 Грудня, 2018 р., 11:58
  Сьогодні у дитячих садочках та школах нашої громади проходять новорічні ранки. Цікава програма, веселі конкурси, позитивний настрій, дружня атмосфера чекає на кожного. Діти із задоволенням граються з казковими героями, співають, танцюють, веселяться. А в кінці свята всі отримають новорічні подарунки, кошти на придбання яких було виділено з бюджету Рівненської сільської ради.
27 Грудня, 2018 р., 12:54
        Комунальне господарство «Рівне» придбало новий міні-трактор марки DW 244 DC у комплекті із щіткою та лійкою. За допомогою придбаного транспортного засобу  проводитимуться роботи з вивезення твердих побутових відходів від населення та організацій, прибирання доріг та пішохідних доріжок, посипання доріг у зимовий період, виконуватимуться й інші види робіт.           Таким чином, у поточному році матеріально-технічна база КГ «Рівне» оновилась. Влітку була придбана косарка, щепоріз, а тепер ще й міні-трактор.
26 Грудня, 2018 р., 15:35
     У рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції  «Я  МАЮ ПРАВО», секретар ради Наталія Кондратюк розповіла соціальним робітникам Територіального центру соціального обслуговування населення по Рівненській сільській раді Ларисі Кудан та Валентині Пархомук про права громадян, надала рекомендації щодо захисту їх прав за найбільш актуальними напрямами.
21 Грудня, 2018 р., 10:30
      Рівненська сільська рада придбала новий екскаватор навантажувач для потреб громади, вартість якого  становить 953 тис. грн.  Спецтехніку придбано за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
20 Грудня, 2018 р., 18:34
 Сьогодні відбулось друге пленарне засідання чергової 40 сесії Рівненської сільської ради, на якій було розглянуто ряд важливих для громади питань.
19 Грудня, 2018 р., 21:10
  Сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестування та міжнародного співробітництва на якій депутати обговорили питання згідно порядку денного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь