Новини

13 Вересня, 2018 р., 23:36
         На святкування дня Забузького старостинства "Вересують буйним цвітом наші села дорогі" зібралось чимало людей, а сонячний погожий день додавав гарного настрою в очікуванні свята...  Розпочали святкове дійство ведучі Василина Шваліковська, провідний спеціаліст Рівненської сільської ради та Володимир Хомік, директор Забузького СБК, які привітали присутніх теплими і щирими словами та задушевною піснею.
04 Вересня, 2018 р., 21:18
        Сьогодні відбулась чергова 36 сесія Рівненської сільської ради, на якій було розглянуто ряд важливих для громади питань: це і внесення змін та доповнень до окремих Програм сільської ради, і розгляд так званих "земельних" питань, яких, до речі, було найбільше, і питання щодо внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік та ін. Попередньо питання порядку денного були узгоджені профільними постійними комісіями сільської ради.
02 Вересня, 2018 р., 22:48
     Другий день осені зібрав жителів села Столинські Смолярі на святкування Дня села "Моє село найкраще в світі" і в ці хвилини продовжуються заходи, які підготував комунальний заклад "Центр культури, дозвілля та туризму" Рівненської сільської ради спільно з в.о. старости Миколою Козачуком. Ведучі свята Наталія Кондратюк, секретар сільської ради та Володимир Хомік, директор Забузького будинку культури розпочали святкове дійство теплими і щирими словами побажань добра і достатку в кожну оселю,вшанували хвилиною мовчання загиблих на сході жителів району, згадавши кожного поіменно.
31 Серпня, 2018 р., 18:43
        Сьогодні в Рівненському сільському будинку культури експертами Волинського центру розвитку місцевого самоврядування Анатолієм Матвіюком та Катериною Остапчук було проведено семінар "Особливості обліку земель та справляння плати за землю" для спеціалістів-землевпорядників та фінансистів ОТГ. Спілкування у формі діалогу щодо наповнення місцевих бюджетів від використання місцевих ресурсів було цікавим і змістовним і на часі, враховуючи те, що на засіданні виконкому сільської ради, який відбувся учора,30.08.2018 року, членами виконкому обговорювалось аналогічне питання..
31 Серпня, 2018 р., 17:45
       Сьогодні в Рівненській сільській раді відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, планування території, будівництва, ЖКГ, сільського господарства, екології та благоустрою, на якому було розглянуто та узгоджено ряд питань, що планується внести на розгляд чергової 36 сесії 4 вересня 2018 року.
29 Серпня, 2018 р., 18:44
         Вчора, 28 серпня, відбулись святкові заходи у селі Підлісся Гущанського старостинського округу Рівненської сільської ради, на які зібрались жителі цього невеличкого населеного пункту громади.
23 Серпня, 2018 р., 13:58
Сьогодні на території Рівненської громади відбулися святкові заходи з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України.
21 Серпня, 2018 р., 11:45
У неділю, 19 серпня, представники Рівненської ОТГ на чолі з сільським головою Володимиром Крижуком побували в гміні Руда-Гута (Hniszowie)  де проходив фестиваль XIV BOLKOWANIE приурочений до тисячоліття найстарішого дуба в Польщі.
13 Серпня, 2018 р., 10:10
       Ініціатором зустрічі виступив заступник голови товариства бузьких голєндрів у Німеччині добродій Карл – Хайнц Хюнебург, який неодноразово відвідує свою історичну маленьку батьківщину. Вперше для зустрічі прибули представники домачевських голєндрів з Білорусі, нині мешканці Мінської області Гертруда та Олександр Шведи (мама і син). Традиційно проводили зустріч доцент Луцького національного технічного університету, кандидат історичних наук Михайло Костюк та луцький германіст і професійний перекладач Олександр Міщук.  Допомагав в  організації та проведенні заходу нащадок голєндрів, місцевий житель Леонід Попко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь