Новини

06 Лютого, 2019 р., 17:15
    Сьогодні за участю представників Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відбулося друге засідання робочої групи по підготовці стратегії розвитку Рівненської громади.      Про необхідність розробки середньострокового плану (стратегічного плану) розвитку Рівненської громади, визначення пріоритетів, рейтинг проблематики і проведення для цього ІІ туру (І тур було проведено у 2018 році) анкетування наголошували Петро Гоцалюк - радник з питань регіонального розвитку, Олена Кузьмич - радник з питань комунікації, Катерина Степчук - радник з питань просторового планування.    Представники ЦРМС надали роз’яснення присутнім щодо різниці між стратегією розвитку і стратегічним планом, короткотерміновим документом на 3-5 років.    Було наголошено, що План стратегічного розвитку громади - це угода між громадою, бізнесом та владою, яка передбачає напрямки розвитку територій, сприяє згуртуванню мешканців громади та є інструментом для залучення інвестицій.    Гості відвідали фермерське господарство «Вест-Фенікс», яке спеціалізується на вирощування сільськогосподарських культур, в тому числі лохини, розведенні австралійських та африканських страусів, цесарок та павичів.
05 Лютого, 2019 р., 17:18
     Відбулася виїзна комісія із залученням державного інспектора охорони навколишнього природного середовища Волинської області  Володимира Саця  по обстеженню зелених насаджень. З метою підготовки для затвердження актів на засіданні виконавчого комітету та видачі ордерів на зрізання дерев, які досягли вікової межі, становлять певну загрозу громадянам та житловим приміщенням та створюють аварійні ситуації на лініях електропередач. Комісія працювала в селах Рівне, Гуща, Вишнівка, Забужжя, Столинські Смоляри, Рогові Смоляри, Будники, Гороховище, Старовойтове.
31 Січня, 2019 р., 17:59
    Сьогодні відбулось виїзне засідання двох постійних комісій сільської ради в с. Столинські Смоляри. Участь у засіданнях взяли працівники апарату сільської ради та депутати - члени комісій з питань освіти, спорту, культури, охорони здоров’я, соціальної політики   та з прав людини, законності, депутатської діяльності та етики з порядком денним.
30 Січня, 2019 р., 09:52
         Вчора відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради на якому розглянули питання згідно порядку денного (переглянути).
28 Січня, 2019 р., 17:43
 Сьогодні сільський голова Володимир Крижук, заступник Олена Пасаман, головний лікар КНП «ЦПМД Любомльської районної ради» Тетяна Васенько спільно із в.о.старости Гущанського старостинського округу Олексієм Нестеруком та депутатами від цього старостинства  Любов’ю Самойліч, Наталією Забродоцькою, Іваном Боярчуком провели виїзну зустріч-нараду на базі Гущанської амбулаторії. Завідуюча амбулаторією Любов Лесь зазначила, що головне проблемне питання, яке потребує негайного вирішення – ремонт системи водопостачання та водовідведення. Присутні ознайомились із роботою котельні амбулаторії та визначились зі шляхами усунення проблемних питань, з ходом ремонтних робіт у відділенні для утримання одиноких та пристарілих громадян приміщення районного територіального центру.  
28 Січня, 2019 р., 12:15
       Представник від Рівненської громади Сергій Солом’янюк – провідний спеціаліст з проектної діяльності, взяв участі у стартовій конференції проекту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області». На конференції обговорювалась мета проекту, технічне забезпечення рятувальних служб та існуючий стан безпеки.
25 Січня, 2019 р., 14:44
     Представники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування та КМІСу сьогодні побували у Рівненській ОТГ. З метою проведення дослідження інвестиційної привабливості громад провели круглий стіл «Державні інвестиції для місцевого економічного розвитку в об’єднаних територіальних громадах».
22 Січня, 2019 р., 21:34
 Державне свято День Соборності України учні шкіл Рівненської громади відзначили урочисто та патріотично. Для школярів були проведені тематичні лінійки,  уроки історичної правди, книжкові виставки, конкурси малюнків.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь