Новини

03 Квітня, 2018 р., 16:11
Вчора, 2 квітня, відбулася 32 сесія Рівненської сільської ради, на якій розглядались питання згідно порядку денного (завантажити).
28 Березня, 2018 р., 11:06
       Вчора, 27 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської сільської ради, на якому члени виконкому затвердили план роботи на ІІ квартал 2018 року, розглянули питання щодо визначення переліку об’єктів та види робіт, де будуть  працювати порушники, на яких накладено стягнення у виді суспільно-корисних робіт.
27 Березня, 2018 р., 14:48
Світюк Тетяна, учениця 8 класу Гущанського НВК стала призером (ІІІ місце) Всеукраїнського конкурсу юних екскурсоводів - музеєзнавців "Край, в якому я живу", що проходив у м.Чернігів
23 Березня, 2018 р., 15:34
Всеукраїнський тиждень дитячого читання стартував у бібліотеці-філії села Рівне своєрідним чаюванням. Місцеві школярі-шестикласники разом із класним керівником В.В.Луць прибули в бібліотеку, де провели цікаву годину спілкування. Велась розмова про роль книги в житті людини та улюблених літературних героїв.
23 Березня, 2018 р., 11:54
Вчора відбувся круглий стіл на тему: «Освіта в об’єднаній територіальній громаді: візія, виклики та загрози» на базі Зимнівської ОТГ.
23 Березня, 2018 р., 11:48
Вчора учні та вчителі Забузької, Столинсько-Смолярської та Гороховищанської шкіл взяли участь у акції «Нагодуй солдата».    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь