Оголошення

15 Червня, 2021 р., 17:13
 Голова ради Юрій Фініковський видав розпорядження «Про скликання чергової 9 сесії Рівненської сільської ради», яка відбудеться у п’ятницю, 25 червня, об 11.00 год. в конференцзалі адмінбудинку сільської ради.
31 Травня, 2021 р., 15:30
  Голова ради Юрій Фініковський видав розпорядження «Про скликання позачергової 8 сесії Рівненської сільської ради», яка відбудеться у п’ятницю, 4 червня, о 10.00 год. в конференцзалі адмінбудинку сільської ради.
27 Травня, 2021 р., 17:09
  З метою забезпечення ефективної діяльності Рівненської сільської ради її стратегічного розвитку, формування інвестиційного паспорту громади, подальшого співробітництва та  налагодження взаємодії з товариствами, підприємствами, установами, організаціями, фізичними-особами підприємцями, для популяризації інвестиційного потенціалу громади оголошуємо збір інформації про всі види підприємницької діяльності(їх підрозділи) в тому числі фізичних осіб-підприємців, які здійснюють свою діяльність на території Рівненської сільської територіальної громади, а саме:
12 Травня, 2021 р., 16:49
Шановні жителі громади! Продовжуємо далі організований вивіз сміття! Графік на тиждень наступний:
21 Квітня, 2021 р., 15:42
  У найближчу годину 21 квітня із збереженням до кінця доби очікується гроза, місцями  можливий  град (Рівень небезпечності І- жовтий).
15 Квітня, 2021 р., 12:17
  Рівненська сільська рада організовує пілотний проект по збору сміття. З 16 квітня пробний збір відбудеться у селах Забужжя та Полапи. Пізніше буде організовано вивіз сміття у Рівному, Гущі, Столинських Смолярах та навколишніх селах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь