Новини

07 Квітня, 2023 р., 08:37
Наближається одне з найбільших релігійних свят — Світле Христове Воскресіння (Великдень). За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах. Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, що робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки. Тому саме в цей період рятувальники особливу увагу приділяють таким об’єктам. Служба порятунку «101» звертається до мешканців району з проханням, не забувати про правила пожежної безпеки під час прийдешнього свята.
04 Квітня, 2023 р., 12:19
 У зв’язку із повномасштабною військовою агресією російської федерації проти України виникла необхідність перейменування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів, які пов’язані з державою-агресором чи історією російської імперії та колишнього СРСР. 
04 Квітня, 2023 р., 12:17
З метою уникнення непорозумінь надаємо роз’яснення щодо правових наслідків при перейменуванні вулиць та провулків.
21 Березня, 2023 р., 09:49
Для всіх споживачів, які наразі отримують субсидію на оплату житлово- комунальних послуг, термін її призначення закінчується у квітні поточного року. У травні житлова субсидія буде призначатися на наступний період (до квітня 2024 року), і однією з умов для її призначення є відсутність заборгованості за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електроенергію. Відповідне роз’яснення надає Мінсоцполітики. «Тому звертаємо увагу отримувачів житлової субсидії на необхідність здійснення розрахунків з надавачами житлово-комунальних послуг до квітня», — наголошують у міністерстві. З огляду на це, ТОВ «ВЕЗ» звертається до споживачів, які мають заборгованість за спожиту електроенергію, розрахуватися за неї в повному обсязі до квітня. Уся інформація про пільги та субсидії розміщена, крім сайтів ПФУ та Мінсоцполітики , й на сайті ТОВ «ВЕЗ» за посиланням: https://elektro.volyn.ua/electricity/home/benefits-subsidy.php
08 Березня, 2023 р., 11:35
Сьогодні робоча група у складі керівника Ковельськогоміжрайонного управління водного господарства Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Валерія Грижука, сільського голови Юрія Фініковського працівників управління, депутата Забузького старостинського округу Івана Зубчика здійснила обстеження підтоплених територій, існуючих меліоративних канав, мостів у с. Забужжя. Ключова мета - здійснити подальші заходи щодо водовідведення на проблемних ділянках. Подібного роду роботи не виконувались тут уже більше 30 років.
27 Лютого, 2023 р., 15:57
26 лютого у Волинському академічному обласному театрі ляльок міста Луцьк відбувся обласний конкурс читців «Мій любий краю, присвячений 152-й річниці від дня народження Лесі Українки».
19 Лютого, 2023 р., 16:40
Техніка буде забезпечувати роботу котелень у разі надзвичайних ситуацій під час опалювального періоду, які виникають внаслідок відключення електроенергії тощо. На ці потреби загалом було витрачено майже 700 тис.грн.
19 Лютого, 2023 р., 12:33
Державний Герб України – один із державних символів України нарівні з Конституцією, Гімном і Прапором. Зображення Герба розміщується на грошових знаках, печатках органів державної влади і державного управління та знаках поштової оплати, бланках державних установ, службових посвідченнях, штампах тощо.
16 Лютого, 2023 р., 16:37
Відповідно до статті 22 Закону України від 09.07.2010 року №2480-VI "Про землі енергетики та правових режимів спеціальних зон енергетичних об’єктів" (далі - Закон) охоронні зони уздовж повітряних ліній електропередачі встановлюють у вигляді земельної ділянки і повітряного простору, обмежених вертикальними площинами, що віддалені по обидва боки ліній від крайніх проводів за умови невідхиленого їх положення на певній відстані залежно від напруги ліній електропередачі.
15 Лютого, 2023 р., 12:31
Нещодавно відвідали усіх одиноких громадян похилого віку,інвалідів, хворих, які не здатні до самообслуговування і за якими здійснюють догляд соціальні робітники. В межах громади - це майже 90 осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь