Пошук

Новини

02 Червня, 2023 р., 11:50
В Україні та Ковельському районі існує група мікро- та малих підприємств, які працюють у галузі харчової промисловості за нелегалізованою сімейною формою. Існує загальне ненормативне визначення даної зайнятості – крафтовий виробник.
01 Червня, 2023 р., 13:49
Все другий рік поспіль Україна відзначає його під виття сирен. Українські діти стали дітьми війни.  
31 Травня, 2023 р., 15:24
Просимо власників веб-камер на території України припинити онлайн-трансляцію будівель, місцевостей, доріг, комунальних, торгівельних, промислових об’єктів тощо, які можуть використовуватися ворогом для коригування ракетних ударів.  Про виявлені онлайн-трансляції повідомляйте до офіційного Telegram-бота Служби безпеки України за посиланням: https://t.me/stop_russian_war_bot  Разом переможемо! Слава Україні!
22 Травня, 2023 р., 16:23
11 травня 2023 року на території Рівненської громади Ковельського району розпочався цикл майстер класів для дітей у рамках проєкту "Опалин: Малі міста - велика історія", який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.
07 Квітня, 2023 р., 08:37
Наближається одне з найбільших релігійних свят — Світле Христове Воскресіння (Великдень). За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах. Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, що робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки. Тому саме в цей період рятувальники особливу увагу приділяють таким об’єктам. Служба порятунку «101» звертається до мешканців району з проханням, не забувати про правила пожежної безпеки під час прийдешнього свята.
04 Квітня, 2023 р., 12:19
 У зв’язку із повномасштабною військовою агресією російської федерації проти України виникла необхідність перейменування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів, які пов’язані з державою-агресором чи історією російської імперії та колишнього СРСР. 
04 Квітня, 2023 р., 12:17
З метою уникнення непорозумінь надаємо роз’яснення щодо правових наслідків при перейменуванні вулиць та провулків.
21 Березня, 2023 р., 09:49
Для всіх споживачів, які наразі отримують субсидію на оплату житлово- комунальних послуг, термін її призначення закінчується у квітні поточного року. У травні житлова субсидія буде призначатися на наступний період (до квітня 2024 року), і однією з умов для її призначення є відсутність заборгованості за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електроенергію. Відповідне роз’яснення надає Мінсоцполітики. «Тому звертаємо увагу отримувачів житлової субсидії на необхідність здійснення розрахунків з надавачами житлово-комунальних послуг до квітня», — наголошують у міністерстві. З огляду на це, ТОВ «ВЕЗ» звертається до споживачів, які мають заборгованість за спожиту електроенергію, розрахуватися за неї в повному обсязі до квітня. Уся інформація про пільги та субсидії розміщена, крім сайтів ПФУ та Мінсоцполітики , й на сайті ТОВ «ВЕЗ» за посиланням: https://elektro.volyn.ua/electricity/home/benefits-subsidy.php
08 Березня, 2023 р., 11:35
Сьогодні робоча група у складі керівника Ковельськогоміжрайонного управління водного господарства Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Валерія Грижука, сільського голови Юрія Фініковського працівників управління, депутата Забузького старостинського округу Івана Зубчика здійснила обстеження підтоплених територій, існуючих меліоративних канав, мостів у с. Забужжя. Ключова мета - здійснити подальші заходи щодо водовідведення на проблемних ділянках. Подібного роду роботи не виконувались тут уже більше 30 років.
27 Лютого, 2023 р., 15:57
26 лютого у Волинському академічному обласному театрі ляльок міста Луцьк відбувся обласний конкурс читців «Мій любий краю, присвячений 152-й річниці від дня народження Лесі Українки».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь