Пошук

Нарада з директорами навчальних та дошкільних закладів

Дата: 25.01.2018 18:19
Кількість переглядів: 745

 

       За участю директорів навчальних та дошкільних закладів Рівненської об’єднаної територіальної громади було проведено нараду при сільському голові по питаннях військово-патріотичного виховання в навчальних закладах та організації літнього оздоровлення школярів.

         Заступник керівника академії сухопутних військ  імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів) полковник Ю.В. Гусар провів бесіду з присутніми щодо важливості військово-патріотичного виховання в навчальних закладах і запевнив, що буде сприяти методичним забезпеченням заходів та готовий співпрацювати в проведенні військових зборів учнів 9-11 класів із залученням фахівців академії по впровадженню у виховний процес Всеукраїнської дитячо-юнацька військово-патріотичної гри «Джура», якає системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Рекомендував присутнім покращити роботу в цьому напрямку.

        По питаннях оздоровлення дітей виступили: Савош Н.І.- начальник відділу освіти, Пасаман С.В.- головний спеціаліст відділу освіти та Гіль Р.П. -завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації. В ході обговорення цього питання було вирішено вивчити можливість організації пришкільних таборів в Рівненській, Гущанській, Забузькій та Полапівській школах з метою охоплення більшої кількості дітей літнім оздоровленням.

        Завідувач педагогічною частиною ЗОШ І-ІІ ст. обласного дитячого санаторію "Згорани" М.Ю. Сиротюк проінформував присутніх щодо можливості направлення дітей віком від 4 до 16 років на 21 день перебування в санаторій "Згорани". Дітей забезпечують чотирьохразовим харчуванням. Здійснюється навчальний процес та проводиться безкоштовне медичне обслуговування. Було запропоновано присутнім звернути увагу на багатодітні, малозабезпечені та інші категорії сімей, діти яких могли б безкоштовно відпочити в цьому санаторії.

         Слухалось питання щодо проведення «Веселих стартів» на базі Рівненського НВК для учнів 1-4 класів до 8 лютого 2018 року і організації підвозу учнів на цей захід з інших навчальних закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь