Пошук

Шановні працівники соціальної сфери!

Дата: 06.11.2022 11:36
Кількість переглядів: 249

Шановні працівники соціальної сфери Рівненської громади!

У першу неділю листопада в країні відзначається ваше професійне свято - День працівника соціальної сфери, який викликає в душі особливі почуття.

Кажуть, що життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим. Соціальні працівники – це люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя.

Ви щоденно піклуєтесь про людей похилого віку, осіб з інвалідністю, одиноких людей, дітей-сиріт, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, сім'ї учасників АТО/ООС, тимчасово переселених українських громадян, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі.

Переконані, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі соціального захисту тих, хто його потребує.

Нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи - соціального захисту людини.

Зичимо Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у такій нелегкій, але надважливій справі.

З повагою, Рівненський сільський голова Юрій Фініковський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь