Пошук

З 27 червня через «Ягодин» пропускатимуть лише вантажівки та тимчасово автобуси

Дата: 21.06.2022 12:24
Кількість переглядів: 2881

   З 27 червня в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» запроваджується оформлення лише вантажних транспортних засобів. Водночас автомобілі з повною масою до 7,5 тонн та легковий транспорт буде перенаправлятися в інші пункти пропуску. Для руху порожніх вантажівок будуть виділені окремі смуги.

   Через «Ягодин» пропускатимуть і рейсові автобуси. Їх оформлення у цьому пункті пропуску буде здійснюватися до завершення реконструкції та будівництва пункту пропуску «Краківець».
   Таких домовленостей було досягнуто вчора, 20 червня 2022 року, між Міністерством інфраструктури України, прикордонним та митним відомствами України, а також представниками Республіки Польща задля зменшення черг на кордоні в рамках програми «Відкритий кордон».

   Участь у переговорах за дорученням начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка взяв його заступник Юрій Гупало. Посадовець представляв ініціативу Волинської ОВА щодо запуску роботи двох терміналів поблизу митного пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ».

   Крім того, на зустрічі обговорили ряд питань щодо роботи контрольних служб та забезпечення необхідними технічними засобами для проведення огляду транспорту. Також розглядалась можливість організації спільного огляду в автомобільних та залізничних пунктах пропуску.

Джерело: Волинська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь