ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНІ ОСОБИ, ЯКІ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ У РІВНЕНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ, МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДОДАТКОВІ ГРОШОВІ ВИПЛАТИ.

Дата: 25.05.2022 12:06
Кількість переглядів: 709

Фото без опису   Міністерство соціальної політики України уклало меморандум про взаєморозуміння з Всесвітньою продовольчою програмою, відповідно до якого внутрішньо переміщені особи з числа найбільш вразливих груп отримають додаткові до державних програм грошові виплати. Вони будуть проводитись за три місяці в розмірі 2220 гривень на кожного члена домогосподарства на місяць, але не більше, ніж для трьох осіб.

   Готівкові виплати від Організації об’єднаних націй громадянам України, які покинули свої домівки через війну, здійснюватиме Всесвітня продовольча програма ООН (World Food Programme, WFP) через систему Western Union в ПриватБанку.

   Рівненська сільська рада на місцевому рівні 27 квітня уклала угоду із Всесвітньою продовольчою програмою ООН про надання грошової допомоги постраждалому населенню України в результаті конфлікту в Україні в рамках обмеженої програми ВПП в Україні. Це стосується лише внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих у Рівненській територіальній громаді.

   Реєстрація та видача громадянам спеціальних токенів (QR КОДІВ) проводиться Відділом внутрішньої політики, правового і організаційного забезпечення, економічного та цифрового розвитку громади за адресою: с. Рівне, вул. Шкільна, 2. Обов'язково мати документ, що посвідчує особу (кожного ВПО) та довідку про статус ВПО.

   Люди, які мають довідки внутрішньо переміщених осіб, можуть отримати зазначені токени для онлайн-зарахування грошової допомоги.

   У них буде вказано URL-адресу до інтернет-сайту ВПП для подачі заяви на допомогу, номер партії (серійний номер для кожного токена), а також унікальний код.

   Всесвітня продовольча програма надсилатиме грошові перекази людям, які успішно зареєструвалися.

   Токени надаються внутрішньо переміщеним особам безкоштовно з повним урахуванням їх безпеки.

   Більш детальну інформацію можна отримати за номером телефону: 0977076759 Дмитро Федчишин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь