Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 04.06.2021 09:05
Кількість переглядів: 200

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: проєкт документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території з урахуванням існуючої містобудівної документації для визначення меж земельної ділянки, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (АЗК) на земельній ділянці 0,8300 га, кадастровий №0723384900:04:001:0066, по вул.Прикордонників с.Старовойтове Любомльського району Волинської області.

Підстава для розроблення: розроблений згідно рішення Рівненської сільської ради №47/3від 02 жовтня 2019 року, завдання на розроблення детального плану території.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Рівненська сільська рада.

Розробники проекту містобудівної документації та розділу "Охорона навколишнього середовища": ФОП "Гривнак Л.В." та ТзОВ "ГЕО-ЛЕНДС"

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проєкт документа державного планування детального плану території з урахуванням існуючої містобудівної документації для визначення меж земельної ділянки, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (АЗК) на земельній ділянці 0,8300 га, кадастровий №0723384900:04:001:0066, по вул.Прикордонників с.Старовойтове Любомльського району Волинської області  розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 04 червня 2021 року на сайті Рівненської громади та триватиме до 05 липня 2021 року.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проєктом документу державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:  44332, Волинська обл., Ковельський р-н, с. Рівне, вул. Шкільна, буд. 2 (Рівненська сільська рада).

Зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до: 44332, Волинська обл., Ковельський р-н, с. Рівне, вул. Шкільна, буд. 2 (Рівненська сільська рада).

Відповідальна особа: Пашинський Олександр Вікторович (провідний спеціаліст - відділу з питань земельних та лісових ресурсів кадастру та екологічної безпеки)

Строк подання зауважень і пропозицій приймається  до 04 липня 2021року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання: громадські слухання відбудуться  05 липня 2021 р.       О 10.00год. у вигляді презентації в приміщенні Рівненської сільської ради.

ПРОЕКТНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь