Пошук

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ НАЧАЛЬНИКА ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ РІВНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.12.2020 14:29
Кількість переглядів: 250

РІВНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ НАЧАЛЬНИКА ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ РІВНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Вимоги до кандидата на посаду: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр). Стаж та досвід роботи за фахом на керівних посадах в органах місцевого самоврядування не менше 5 років. Вільне володіння державною мовою, знання основ роботи на комп’ютері з використанням необхідних програмних засобів.

Заяви для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс.

До заяви про участь у конкурсі додаються: особова картка П-2ДС з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 3х4, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому, встановленому законодавством, порядку, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), копія паспорта громадянина України, копія військового квитка (для військовослужбовців, або військовозобов’язаних), згода на обробку персональних даних.

Кандидати на заміщення вакантної посади будуть складати іспит на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатися за адресою: с. Рівне, вул. Шкільна, 2, тел. +38 096 750 1632.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь