Реалізацію проекту розпочато

Дата: 06.12.2019 12:23
Кількість переглядів: 307

 Ми раді повідомити, що 1 грудня цього року, ми розпочали реалізацію проекту «Польсько-українське співробітництво для розвитку туризму та збереження культурної спадщини на території, охопленій торговою маркою Живописний Схід».

  Проект реалізовується за фінансової допомоги Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2014-2020 роки у партнерстві з МГП «Хелмська земля» та муніципалітетами: Бялополе, Дорогуськ, Камінь, Лесьньовіце, Войславіце та ?mud? та Рівненською сільською радою (Україна). Проект включає реалізацію 8 транскордонних культурних заходів, включаючи майстерні з кустарного мистецтва та кулінарії, культурні фестивалі, турнір по активності та дводенний транскордонний велосипедний велопробіг біля Гущанського озера. 

  В результаті реалізації проекту буде підготовлено видання, яке сприятиме культурній та історичній спадщині регіону, будуть визначені туристичні та велосипедні маршрути, розроблено стратегічний документ для пропаганди та збереження місцевої культури та місцевої історичної спадщини. Період реалізації проекту: 01.12.2019 - 30.09.2020. Загальна вартість проекту: 66 055,00 євро, включаючи суму гранту 59 449,50 євро.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь