Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 16.05.2019 16:53
Кількість переглядів: 448

 

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: проект документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку генеральних планів с. Гуща, с.Забужжя, с. Полапи, с. Столинські Смоляри Рівненської сільської ради.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Рівненська сільська рада

 

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проект документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку генеральних планів с. Гуща, с.Забужжя, с. Полапи, с. Столинські Смоляри Рівненської сільської ради  розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 16 травня 2019 року на сайті Рівненської сільської ради та триватиме до 22 червня 2019 року.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проектом документу державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:  вул. Шкільна, 2, с.Рівне, Любомльський район, Волинська область 33642 або за  тел.: 0966712070.

Зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до: відділу з питань земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Рівненської сільської ради.

Відповідальна особа: провідний спеціаліст з питань земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Рівненської сільської ради Пашинський Олександр Вікторович (контактні дані:[email protected]; тел.: 0966712070).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 22 червня  2019 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

 

СЕО_Забужжя

СЕО Гуща

СЕО Столинські Смоляри

СЕО Полапи

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь