Оголошення

12 Червня, 2019 р., 18:09
   Щопонеділка та щочетверга прийом громадян основних питань діяльності буде здійснювати спеціаліст Рівненської сільської ради - Володимир Носуліч. 
06 Червня, 2019 р., 11:44
 Завтра, 7 червня, в адмінприміщенні Полапівського старостинства буде здійснювати особистий прийом громадян секретар Рівненської сільської ради Наталія Кондратюк.           Час проведення особистого прийому – з 09.00 до 13.00 години.
27 Травня, 2019 р., 09:32
   Рівненська сільська рада, на виконання вимог Любомльського управління головного управління ДФС у Волинській області, повідомляє про необхідність надання Вами письмової інформації з підтверджуючими дозвільними та реєстраційними  документами (зокрема щодо: реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності, торгівлі підакцизними товарами, використання найманої праці, а також, щодо права на земельну ділянку на якій здійснюється підприємницька діяльність, права на приміщення, ін..), для підтвердження законних підстав зайняття підприємницькою діяльністю (або спростування зайняття такою) на території Рівненської сільської ради за адресою вул. Шкільна,2 с.Рівне Любольський район Волинська область.
22 Квітня, 2019 р., 12:30
   Голова ради Володимир Крижук видав розпорядження «Про скликання позачергової 43 сесії сільської ради», яка відбудеться у середу, 24 квітня,    о 13.00 год. в будинку культури с.Забужжя.           На розгляд сесії вносяться питання про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь