Новини

19 Лютого, 2023 р., 12:33
Державний Герб України – один із державних символів України нарівні з Конституцією, Гімном і Прапором. Зображення Герба розміщується на грошових знаках, печатках органів державної влади і державного управління та знаках поштової оплати, бланках державних установ, службових посвідченнях, штампах тощо.
16 Лютого, 2023 р., 16:37
Відповідно до статті 22 Закону України від 09.07.2010 року №2480-VI "Про землі енергетики та правових режимів спеціальних зон енергетичних об’єктів" (далі - Закон) охоронні зони уздовж повітряних ліній електропередачі встановлюють у вигляді земельної ділянки і повітряного простору, обмежених вертикальними площинами, що віддалені по обидва боки ліній від крайніх проводів за умови невідхиленого їх положення на певній відстані залежно від напруги ліній електропередачі.
15 Лютого, 2023 р., 12:31
Нещодавно відвідали усіх одиноких громадян похилого віку,інвалідів, хворих, які не здатні до самообслуговування і за якими здійснюють догляд соціальні робітники. В межах громади - це майже 90 осіб.
15 Лютого, 2023 р., 12:30
Понад 1.5 млн.грн з держбюджету освоєно для заходів з енергозбереження у школах Рівненської громади.
15 Лютого, 2023 р., 12:29
Під час обговорення питання будівництва пункту пропуску "Адамчуки-Збереже" у Волинській ОВА, акцентували увагу на продовженні ремонту дороги від с.Старовойтове до с.Забужжя, далі на Столинські Смоляри і до с.Голядин. Зазначимо, що цей відрізок сьогодні перебуває на балансі ДП "Служба місцевих автомобільних доріг" (Луцьк), керівник якого Оксана Грицюк зазначила, що проект планують розробити у цьому році.
14 Лютого, 2023 р., 16:45
Гвардія наступу — проєкт Міністерства внутрішніх справ України, що має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які звільнятимуть тимчасово окуповані території України. 
13 Лютого, 2023 р., 13:24
Згідно частини п’ятої статті 57 Кодексу цивільного захисту України суб’єкт господарювання набуває право вчиняти дії щодо провадження господарської діяльності, передбачені частиною другою цієї статті, з дня реєстрації декларації відповідним дозвільним органом.
10 Лютого, 2023 р., 12:34
За підтримки керівництва та депутатського корпусу громади одноразова матеріальна допомога цьогоріч буде здійснюватись для мобілізованих жителів, особам,які потребують дороговартісного лікування,важкохворим та іншим окремим категоріям, які зареєстровані в Рівненській ТГ.
08 Лютого, 2023 р., 12:32
06.02.2023 у с. Столинські Смоляри відбулось перше тренування на секції з дзюдо. Завдяки спільній та скординованій роботі виконавчого комітету та депутатського корпусу Рівненської сільської ради, вдалося закупити весь необхідний спортивний інвентар для функціонування даної секції, значну частину якого придбано за спонсорські кошти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь