Пошук

Новини

18 Лютого, 2024 р., 18:04
Трагічна звістка знову надійшла до Рівненської громади. Захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України загинув уродженець с.Столинські Смоляри начальник відділення організації охорони, патрульно-постової служби, розшуку та діяльності Військової служби правопорядку в гарнізонах Луцького зонального відділу Військової служби правопорядку військової частини А0583, підполковник Смолярчук Олександр Миколайович, 1982 р.н.
15 Лютого, 2024 р., 18:00
Костянтин Смолярчук, житель с.Столинські Смоляри, ліцеїст Львівського ліцею імені героїв Крут був четвертим на ліву руку, та здобув срібло у боротьбі на праву руку.
14 Лютого, 2024 р., 15:37
Відповідно до статті 22 Закону України від 09.07.2010 року №2480-VI "Про землі енергетики та правових режимів спеціальних зон енергетичних об’єктів" (далі - Закон) охоронні зони уздовж повітряних ліній електропередачі встановлюють у вигляді земельної ділянки і повітряного простору, обмежених вертикальними площинами, що віддалені по обидва боки ліній від крайніх проводів за умови невідхиленого їх положення на певній відстані залежно від напруги ліній електропередачі.
14 Лютого, 2024 р., 13:21
У четвер 15.02 з 11:00 в центрі села Рівне буде працювати МОБІЛЬНА ОПТИКА.
13 Лютого, 2024 р., 17:58
Вихованці секцій дзюдо Рівненської громади повернулись із нагородами з змагань, які відбулись цими вихідними.
29 Січня, 2024 р., 15:49
31 січня у селі Рівне буде планове відключення електропостачання у зв'язку із зрізуванням аварійних дерев.
25 Січня, 2024 р., 14:15
Чому важливо отримати чек? Тому що звичайний фіскальний чек, який отримаєте у магазині – це сплачені податки. Наші податки потрібні армії для того, щоб перемогти ворога. Вимагайте фіскальний чек у продавця товару. Допоможіть державі здолати тіньову економіку. Подбайте про підтримку ЗСУ! Видати фіскальний чек покупцю – обов’язок продавця Бізнесмени добре знають про свій обов’язок видати фіскальний чек покупцю. А ви повинні знати, що отриманий чек – це ваш захист як споживача і сплачені податки. Вимагайте фіскальний чек у продавця товару. Допоможіть державі здолати тіньову економіку. Подбайте про підтримку ЗСУ! Вам не видали фіскальний чек? Повідомте про це податкову Якщо відмовили у видачі фіскального чека – порушили ваші права: вам відмовили у захисті. Розкажіть про це публічно, або ж повідомте податкову. Вимагайте фіскальний чек у продавця товару. Допоможіть державі здолати тіньову економіку. Подбайте про підтримку ЗСУ! Фіскальний чек – це документ. Перевірте реквізити! Справжні фіскальні чеки видають касові апарати чи ПРРО. Сформований чек за придбані товари чи отримані послуги передає дані на сервер податкової служби, містить повну інформацію про продавця, штрих- код товару та QR-код для перевірки його достовірності. Вимагайте фіскальний чек у продавця товару. Допоможіть державі здолати тіньову економіку. Подбайте про підтримку ЗСУ!
22 Січня, 2024 р., 10:53
Мужні українські захисники та захисниці, шановні жителі та гості Рівненської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!
04 Січня, 2024 р., 10:21
Міністерство молоді та спорту України працює над тим, щоб якомога більше людей в Україні займалися спортом та руховою активністю. Ми хочемо зробити рухову активність нормою життя для всіх українців, включаючи вимушених переселенців, ветеранів та членів їх сімей. Щоб дізнатися, скільки людей займаються спортом і як можна їм допомогти, Міністерство проводить всеукраїнське опитування. Це дослідження допоможе зрозуміти, які групи населення потребують більшої підтримки, і розробити ефективні заходи для залучення людей до спорту. За результатами опитування Міністерство розробить пропозиції щодо удосконалення системи залучення українців до спорту та рекомендації для державних органів. Ці рекомендації допоможуть зробити спорт більш доступним і привабливим для всіх громадян України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь