Новини

20 Травня, 2022 р., 12:46
  Сьогодні, 20 травня 2022 року, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет розповів про важливий етап для учасників національного мультипредметного тесту. 
20 Травня, 2022 р., 10:40
В умовах активної фази російської агресії на більшій частині України зросла внутрішня міграція, а отже необхідність пошуку місця роботи.
19 Травня, 2022 р., 12:31
   Міністерство цифрової трансформації відновило комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб у Дії. Відтепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи і соціальні виплати для себе та своїх дітей онлайн.
19 Травня, 2022 р., 10:23
   Кабінет Міністрів України ухвалив рішення, яким передбачена можливість коригування помилок у даних, наданих внутрішньо переміщеною особою під час подання заявки про взяття на облік.
18 Травня, 2022 р., 10:09
   Щоденно, у робочі дні згідно графіка роботи, у центрі обслуговування Любомльської ДПІ кожен власник майна, що знаходиться на території Рівненської сільської територіальної  громади, може провести звірку щодо нарахованих та сплачених сум податку на нерухоме майно та плати за землю. 
17 Травня, 2022 р., 10:58
  У березні-квітні 2022 року допомога надається ВПО, які перемістились зі східних, північних, південних і центральних областей України.
13 Травня, 2022 р., 15:18
  Окупанти здійснюють кібератаки не лише на урядові структури, жертвами зламів та викрадення даних стають і пересічні громадяни. Адже ваша інформація у смартфоні чи в інтернеті – це не лише фото з відпочинку або фото улюбленця. Це банківська, робоча та інша приватна інформація, яку зловмисники можуть використати у власних цілях.
12 Травня, 2022 р., 12:30
З травня місяця, згідно з Постановою Кабінету Міністрів № 457 від 16 квітня 2022 року «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією рф проти України», отримувати щомісячну допомогу від держави мають право наступні категорії осіб:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь