Сьогоднішній день був плідним

Дата: 28.02.2018 18:04
Кількість переглядів: 453

 

Фото без описуСьогодні було проведено нараду при голові ради з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома.

В ході наради обговорили питання щодо врегулювання трудових відносин, організації роботи в умовах об’єднання територіальних громад району.

Головний бухгалтер територіального центу С.М.Сушик дала роз’яснення щодо навантаження соціальних робітників на повну ставку та вказала на основні моменти можливого розміщення осіб похилого віку, за якими здійснюється догляд, у стаціонарне відділення терцентру, яке  розташоване в с. Гуща.   

Сільський голова Володимир Крижук підсумував розглянуті питання, зробивши акценти на подальшій співпраці з сільською радою в питаннях охоплення соціальними послугами тих громадян, які в силу життєвих обставин, за станом здоров’я чи за віком потребують сторонньої допомоги або мають потребу у підтримці від підрозділів терцентру, особливо з настанням осінньо-зимового періоду.

Після наради відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської сільської ради.

Під час засідання члени виконавчого комітету обговорили та ухвалили ряд рішень згідно порядку денного.

Зокрема, слухались питання щодо соціально-економічного розвитку громади, про роботу та перспективи діяльності закладів культури, стан спортивно-масової роботи, проведення місячника чистоти та благоустрою на території ради.

Особливу увагу було приділено питанню роботи місцевої пожежної охорони. В ході його обговорення було вирішено вивчити можливість покращення матеріально-технічної бази МПО, забезпечення спец. засобами, одягом, паливно-мастильними матеріалами та ін.

Було погоджено склад опікунської ради з питань забезпечення прав для повнолітніх недієздатних осіб та затверджено Положення цієї ради.

Провідний спеціаліст відділу земельних ресурсів О.В. Пашинський вніс на обговорення питання доцільності коригування генеральних планів сіл Столинські Смоляри і Полапи. Рішення з цього питання було рекомендовано направити па профільну комісію та чергову сесію сільської ради.   

Після засідання виконкому відбулося засідання комісії по питаннях цивільного захисту населення, де обговорились питання щодо підготовки населених пунктів Рівненської ОТГ до весняного льодоходу, повені та паводків. З метою недопущення підтоплень в населених пунктах ради було визначено ряд першочергових необхідних робіт по очищенню меліоративних каналів, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь