Нарада із соціальними робітниками

Дата: 07.02.2018 17:27
Кількість переглядів: 1289

         Відбулася нарада при голові ради за участю  в.о. старост Рівненської сільської ради, соціальних робітників Любомльського районного Територіального центру  щодо обслуговування одиноких і непрацездатних громадян, які проживають на території Рівненської територіальної громади. В ході обговорення питань наради було дано роз’яснення  щодо оплати праці цих робітників та ін.

    Слухалось питання щодо організації і проведення свята «Стрітення»  в с. Забужжя на базі Забузької ЗОШ І-ІІІ ст., в програмі якого заплановано проведення виступів учнів школи, конкурс малюнків учнів навчальних закладів територіальної громади, фольклорних колективів Рівненського, Гущанського, Забузького, Столинсько-Смолярського та Полапівського будинків культури.

    Працівники виконавчого апарату спільно з в.о. старост  обговорили питання щодо створення комісії з питань цивільного захисту населення та надзвичайних ситуацій Рівненської об’єднаної територіальної громади та питання створення  робочої групи по підготовці Стратегії розвитку ОТГ.

    Було обговорено питання щодо оголошення в громаді конкурсу на написання проектів-міні-грантів згідно Програми , затвердженої рішенням сільської ради від 2012.2017 року № 29/18.

    На комісії з питань  надання  одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян Рівненської об’єднаної територіальної громади було розглянуто ряд заяв і виділено допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь