Для блага громади

Дата: 04.12.2017 17:21
Кількість переглядів: 617

Фото без описуХорошою традицією для села Рівне стало будівництво соціально-культурних об’єктів, які вкрай необхідні для громади.

Ось і нещодавно завершено будівництво пішохідної доріжки від в’їзду в село Рівне до дитячого садочка. Добротна доріжка викладена бруківкою. Тепер мами з дітками, учні місцевої школи та й усі жителі села можуть безпечно почуватися на центральній вулиці. Адже вже немає необхідності іти проїжджою частиною дороги і наражати своє життя на небезпеку.

Для здорового способу життя та активного відпочинку на території школи споруджено спортивний комплекс, який включає футбольний та волейбольний майданчики зі штучним покриттям найновішого зразка. Майданчики огороджені, найближчим часом буде змонтоване освітлення, що дасть змогу займатись спортом і у вечірні час.

Для безпеки громадян та попередженню і розкриттю правопорушень у селах Рівне та Старовойтове встановлено камери відеонагляду.

Залишається додати, що всі ці хороші справи здійснювались з ініціативи тоді ще сільського голови, а нині голови Рівненської ОТГ В.В. Крижука та підтримці депутатського корпусу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь