У комунальному господарстві «Рівне» новий керівник

Дата: 06.07.2021 12:08
Кількість переглядів: 963

Фото без опису  На апаратній нараді, яка відбулась сьогодні під керівництвом сільського голови Юрія Фініковського обговорили ряд організаційних питань.

  Окресливши завдання кожного відділу на наступний тиждень, Юрій Миколайович надав відповідні доручення працівникам. Вони стосувалися організації обкошування території дитячих майданчиків, території зупинок, ринків, стадіонів у населених пунктах, роботи вуличного освітлення, та інші.

  У свою чергу, керівники відділів прозвітували про свою роботу.

  Начальник відділу освіти Наталія Даниш доповіла про стан проведення ремонтних робіт у закладах освіти. Також вона надала роз’яснення щодо запровадження електронних журналів та щоденників у школах, зазначила, що таке нововведення планується уже з 1 вересня.

  Дмитро Федчишин, начальник відділу юридичного забезпечення ради та гуманітарної політики наголосив на питанні підготовки та організації заходів до Дня Незалежності.

  Щодо виконання бюджету громади доповіла начальник фінансового відділу Світлана Стець. Вона повідомила, що по власних надходженнях за 6 місяців виконання становить 115,4 %.

  На завершення наради сільський голова представив колегам нового керівника КГ «Рівне» - Грисюка Володимира Васильовича та закликав усіх до спільної та злагодженої роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь