Обговорили ставки місцевих податків та зборів на 2022 рік

Дата: 14.06.2021 16:28
Кількість переглядів: 974

Фото без опису  З метою прозорого та ефективного встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2022 рік, сьогодні під керівництвом сільського голови Юрія Фініковського відбулось громадське обговорення проєктів рішень регуляторних актів про податки і збори. В обговоренні взяли участь місцеві підприємці, депутати та працівники апарату сільської ради.

  Присутні розглянули питання встановлення ставок єдиного податку, земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та туристичного збору на 2022 рік.

  Під час обговорення начальник відділу юридичного забезпечення ради та гуманітарної політики Дмитро Федчишин ознайомив присутніх із діючими та пропонованими ставками місцевих податків та зборів. У свою чергу, у присутніх виникло ряд пропозицій щодо зменшення відсотків по низці класифікаторів. Розробниками проєктів були взяті до уваги пропозиції та зауваження учасників засідання.

  Отже, тепер проєкти рішень про місцеві податки і збори будуть представлені на розгляд депутатського корпусу сільської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь