Профілактичні заходи

Дата: 04.03.2021 11:11
Кількість переглядів: 944

Фото без опису  Найбільш ефективними заходами попередження дитячої бездоглядності та профілактики негативних проявів в дитячому середовищі є проведення профілактичних рейдів, інспектування та обстеження соціально-незахищених сімей.

   Саме з метою проведення профілактичної роботи працівниками   Рівненської сільської ради спільно з представниками освіти та поліцейським офіцером громади проведено рейд на території Гущанського старостинського округу.  Рейд проведено з метою запобігання вчинення учнями навчального закладу правопорушень та недопущення негативних проявів поведінки, пропусків занять без поважних причин, залишення постійного місця проживання.

 В ході роботи здійснено відвідування дітей за місцем проживання, проведено профілактичну роботу з батьками дітей щодо належного виконання ними своїх батьківських обов’язків, а саме обов’язковістю здобуття дитиною повної загальної середньої освіти. Окремих батьків попереджено про адміністративну відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, передбачених статтею 184 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь