Виділено кошти на заробітну плану медичним працівникам та працівникам Терцентру

Дата: 03.03.2021 10:47
Кількість переглядів: 1150

Фото без опису  З метою уникнення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам закладів та установ, що функціонують на території Рівненської громади сесією ради спрямовано кошти у сумі 700 000 грн.   на заробітну плату з нарахуваннями працівникам амбулаторій та ФАПів. Таку ж суму передбачили й для працівників Територіальному центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Рівненської сільської ради.

 На врегулювання видатків для функціонування стоматологічних кабінетів територіальної громади спрямували 140 100 грн., в тому числі 120 100 гривень на заробітну плату з нарахуваннями для працівників стоматологічних кабінетів та 20 000 гривень на придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю (витратних матеріалів).

  Також виділено 50 000 грн. на відшкодування вартості лікарських засобів пільговим категоріям населення, витратних матеріалів (калоприймачів, тощо) для хворих, які проживають на території Рівненської ТГ. Крім того, 300 000 грн. передбачено на виплату допомог населенню згідно Програми соціального захисту і соціального забезпечення населення Рівненської сільської ради на 2021 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь