Програми, звіти та зміни до бюджету: серед основних питань порядку денного

Дата: 26.02.2021 16:42
Кількість переглядів: 1472

Фото без опису  Сьогодні на черговій сесії Рівненської сільської ради депутати працювали у повному складі. Серед запрошених, на сесії були присутні представники Волинського рибоохоронного патруля, Служби автомобільних доріг у Волинській обл., ПП ВЕСТ-ВЕКТОР та ЗМІ.

  Зазвичай, перед розглядом питань порядку денного голова ради вітає іменинників, які святкували свої дні народження у міжсесійний період. Та сьогодні першими вітання звучали від депутатів для очільника громади Юрія Фініковського, який на минулому тижні зареєстрував шлюб із Альоною Гнатюк, головною бухгалтеркою відділу освіти Рівненської сільської ради.

  На розгляд депутатів Юрій Миколайович запропонував внести п’ятдесят дев’ять питань, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії. Традиційно, ці питання стосувалися бюджету, комунальної власності, земельні відносин, тощо.

  У ході роботи, за підсумками голосування, прийнято Програму безоплатної правової допомоги населенню Рівненської  сільської ради на 2021-2022 роки. Спільного консенсусу депутатами було досягнуто і в розгляді питання, що стосується внесення змін бюджету Рівненської сільської територіальної громади на 2021 рік. Окрім того, затверджено звіт про виконання бюджету сільської  територіальної громади за 2020 рік.

  Під час засідання було представлено звіт директора КЗ «Центр КДСТ» щодо діяльності та фінансових витрат закладів культури за 2020 рік. Зокрема, по цьому питанню у сесійні залі виникла емоційна дискусія. У результаті звіт взяли до відома, а роботу директора КЗ «Центр КДСТ» визнали незадовільною та рекомендували сільському голові провести службову перевірку діяльності комунального закладу.

  Щодо земельних питань, то вони стосувалися надання дозволів на розроблення документацій, складання проектів землеустрою, розроблення детальних планів територій, їх затвердження, тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь