Пошук

Терцентр, майно, земельні питання: депутати ухвалили важливі рішення

Дата: 09.09.2020 14:46
Кількість переглядів: 750

 Шістдесята сесія Рівненської сільської ради видалася плідною, адже на порядку денному стояло більше сотні питань. Розпочали роботу наші обранці з оголошення депутатських запитів, яких прозвучало три. Депутат Гурко М.П. звернувся з проханням підготувати клопотання до Луцького прикордонного загону про проведення службового розслідування, надання правової оцінки та притягнення до відповідальності винних учасників інциденту, який відбувся в с.Старовойтове 05.09.2020 року. А депутат Вознюк І.Д. ініціював звернення до Луцького прикордонного загону щодо надання підтверджуючої документації щодо проходження лінії ІТС.

  Питання покращення належного мобільного зв’язку оператора Київстар на території Полапівського старостинства та встановлення з цією метою додаткової вежі зв’язку підняла депутат Бонк Г.І., звернувшись до сільського голови з усним запитом.

  Всі депутатські запити підтримано одноголосно.

  Серед найважливіших питань, які вносилися на розгляд депутатів, було питання про безоплатне прийняття юридичної особи та майна Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любомльського району в комунальну власність Рівненської ОТГ. Також під час  засідання було прийнято рішення про прийняття майна закладів охорони здоров’я, розташованих на території Рівненської сільської  ради, зі спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста району у комунальну власність Рівненської сільської ради та рішення про врегулювання відносин щодо оренди майна комунальної власності Рівненської сільської ради.

  Чи не найбільше уваги депутати приділили розгляду земельних питань. Зокрема, надали дозволи на розробку проєктів землеустрою та технічних документацій жителям громади, затвердили вже виготовлені проєкти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь