Зустріч із жителями Забузького старостинства

Дата: 02.08.2019 20:40
Кількість переглядів: 860

Фото без опису   Як і було попередньо заплановано, сільський голова Володимир Крижук сьогодні зустрівся з жителями Забузького старостинського округу. Він разом із заступником Оленою Пасаман та в.о. старости Олександром Геруном  побували у всіх селах округу (Новоугрузьке, Локутки, Вербівка, Забужжя). Разом з мешканцями цих населених пунктів обговорили основні напрямки стратегічного плану розвитку громади.

  Звертаючись до жителів, Володимир Крижук зазначив, що зустрічі, які проводяться в кожному населеному пункті громади, мають на меті - почути безпосередньо на місцях думки людей, їх пропозиції, проблемні питання, знайти спільно шляхи їх вирішення.

  Також було оглянуто хід ремонтних робіт у закладах та установах соціальної сфери старостинства.  На стадії завершення капітальний ремонт Забузької амбулаторії, до речі,  трикімнатна квартира (нижче на фото) чекає сімейних лікарів, яких потребує амбулаторія. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь