Відбулась 42 сесія Рівненської сільської ради

Дата: 20.03.2019 18:07
Кількість переглядів: 434

Фото без опису Сьогодні, 20 березня, у будинку культури с.Рівне відбулась чергова 42 сесія Рівненської сільської ради під головуванням сільського голови Володимира Крижука. Роботу депутати розпочали з оголошення запитів, яких було лише чотири, всі вони стосувалися ремонту доріг та виготовлення проектно-кошторисної документації. Після озвучення депутатських запитів депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

 

 

   По першому питанню «Про затвердження Програми щодо забезпечення особистої безпеки громадян, забезпечення безпеки дорожнього руху на території Рівненської сільської ради та протидії злочинності на 2019  рік» виступив начальник Любомльського ВП ГУНП у Волинській області підполковник поліції Олег Бончак, який наголосив на меті програми та очікуваних результатах.

   В ході засідання депутати розглянули питання «Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2018 року № 40/15 «Про сільський бюджет на 2019 рік». Було вирішено спрямувати вільні залишки коштів у сумі 3 625 000 грн.  для  виготовлення ПКД  і поточного ремонту покриття по вулицях населених пунктів сільської ради в сумі 3 525 000 грн. та на грейдерування доріг в сумі 100 000 грн., тощо.

   Депутати одноголосно підтримали пропозицію про виділення коштів у сумі:

  • 8 250 735 грн. на капітальний ремонт учбового корпусу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с. Рівне;

  • 1 540 000 грн.  на капітальний ремонт даху Забузького ліцею;

  • 198 000 грн.  на поточний ремонт санвузлів в Полапівському закладі дошкільної освіти;

  • 78 300 грн. на придбання дитячого майданчика для Гущанського ліцею (дошкільне відділення) та 16 000 грн. на проведення експертизи проектно-кошторисної документації  «Реконструкція спортивного сектору з футбольним полем Гущанського ліцею»;

  • 1 490 000 грн. на капітальний ремонт адмінприміщення Рівненської сільської ради.

  За рахунок  вільних залишків коштів сільського бюджету вирішено спрямувати кошти в обсязі 154 700 грн.  для співфінансування  реалізації проекту «Розвиток туризму в Рівненській ОТГ». Також кошти було виділено й на інші соціально важливі об’єкти.

   Крім того, депутати встановили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів місцевого бюджету  на 2019 рік, заслухали інформацію в.о. директора Центру «КДСТ» щодо фінансової діяльності установи, надали дозволи на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердили проекти землеустрою та технічних документації.

В результаті конструктивної дискусії з усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь