Змагалися волейболісти

Дата: 19.02.2019 11:42
Кількість переглядів: 380

Фото без опису       ХІХ  Міжнародний турнір по волейболу на кубок депутата обласної ради Юрія Гупала відбувся в спортивному залі Рівненського ліцею. Участь у турнірі взяли шість команд: «Олютранс» - м. Луцьк, с. Дорогуськ - республіки Польща та чотири команди від старостинств Рівенської ОТГ (с. Гуща, с. Рівне, с. Забужжя, с. Рогові-Смоляри).

    Після жеребкування, яке провів головний суддя турнір Павло Оксентюк, команди вишикувались на урочисте відкриття. Завідуючий сектором молоді, дозвілля, спорту та туризму Дмитро Маляс ознайомив команди з порядком проведення турніру. Після цього дружно учасники змагань і глядачі заспівали Гімн України.

 

 

 

 

 

        В першій групі «Олютранс» переміг команду с. Рівне 2:0 та команду с. Рогові-Смоляри 2:1, а команда с. Рогові-Смоляри здолала команду с. Рівне 2:0. В другій групі перемогу святкували Гущанські волейболісти,  які впевнено перемогли команди  с. Забужжя та с. Дорогуськ з однаковим рахунком 2:0. Команда с. Забужжя перемогла гостей турніру - команду с. Дорогуськ з рахунком 2:0. Далі фінальні спортивні баталії розпочались при гучній підтримці вболівальників гущанців де їх команда впевнено повела в рахунку з командою «Олютранс». До кінця першої партії рахунок декілька раз змінювався на користь однієї або другої команди. В залі гучно скандували вболівальники «Гуща-Гуща», але якась несподівана спортивна фортуна усміхнулась до лучан і вони чудом вирвали перемогу з рахунком 26:24. Окрилені успіхом волейболісти «Олютранс» виграли і другу партію в гущанців.

    За п’яте, шосте місце змагались рівненські волейболісти з командою с.Дорогуськ і впевнено перемогли з рахунком 2:0.

         Зустріч сусідів команди с.Забужжя, с.Рогові Смоляри закінчилась з рахунком 25:16, в другій партії фортуна була на стороні забужців, які перемогли з рахунком 25:21 і долю 3-4 місця вирішувала третя партія, яка під шквал спортивних емоцій глядачів, неодноразових хвилин “таймаутів” закінчилась з рахунком 25:22 на користь забужців.

         Спортивний кубок, грамоту та грошову винагороду за зайняте  перше місце отримав капітан команди «Олютранс»- Олександр Мельник. Капітан гущанців - Тарас Стець за зайняте друге місце отримав спортивний кубок, грамоту, календар та грошову премію, а також особисто як кращий гравець команди отримав спортивну форму під номером “5” від Юрія Гупала.

        Іван Зубчик як капітан с.Забужжя отримав за третє місце: кубок, грамоту, календар та грошову премію, а також особисто як кращий гравець команди спортивну шапку.

        За зайняте четверте, п’яте, шосте місця капітани команд с.Рогові Смоляри, с.Рівне, с.Дорогуськ отримали спортивні грамоти, календарі та грошові премії, а їх кращі гравці - Іван Домбровський, Віталій Оксентюк, Якуб Олещук отримали спортивні призи. Також спеціальними призами були відзначені головний суддя Павло Оксентюк та дівчата секретарі турніру - Єлизавета Кудан, Катерина Прицюк.

         По закінченню нагороджень за чашкою кави, чаю згадувались цікаві моменти турніру, обговорювались плани участі команди гущанців та поляків в ХХ ювілейному турнірі, який пройде в м.Луцьк в наступному році. Організатори змагань висловлюють слова вдячності Юрію Гупало, в/о директора КЗ “ЦКДСТ” Рівненської сільської ради Павлу Москалюку за надану фінансову допомогу в проведенні турніру.

 

Завідувач сектором МДСТ  Дмитро Маляс

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь